иПхоне са двије задње камере?

Званичници компаније Аппле размишљају о могућности да будући модели иПхонеа добију две задње камере, нешто што смо већ видели од компаније ХТЦ, која је систем Дуо Цамера представила са својим ХТЦ Оне М8 смартпхонеом.

Информационе технологије 02.05.2015 | 07:16
иПхоне са двије задње камере?

Судећи према подацима из докумената за патент, Аппле разматра могућност да у наредном периоду на тржиште пласира иПхоне с две задње камере. Овај патент потиче из 2013. године, али о увођењу иновације још увек нема информација. Такође, информација о иПхонеу 6С још увек нема.

Међутим, још увек постоји дилема да ли је опција с две задње камере боља од опције с једном камером, а у то није сигурна ни компанија ХТЦ, која је за наследника смартпхонеа М8, а то је ХТЦ Оне М9, одабрала опцију с једном камером од 20 мегапиксела.

Аппле тренутно има много посла с наруџбинама за Аппле Wатцх, али се очекује да ће нови иПхоне представити у септембру, баш као што је био случај претходних година.

Извор: Б 92

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Искрено рецено

05.05.2015 19:04

Могу добити ипхоне од Дрзаве као помагало - има доста тога за особе са слабим видом. Кад сам сазнала ко га све има нити луда не бих. Моја зеља је руски мобил с екраном на обје стране али тај не мозе на рецепт и скуп је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Yота Пхоне 2

05.05.2015 21:22

То би био дар којем би се обрадовала.

ОДГОВОРИТЕ