Настављају се претреси у Калесији и Зворнику

Припадници заједничког истражног тима, у наставку активности поводом недавног терористичког напада на Полицијску станицу у Зворнику, претресају објекте на двије локације на подручју Калесије и Зворника, које користи лице чији су иницијали М.Д.

Босна и Херцеговина 29.04.2015 | 18:37
Настављају се претреси у Калесији и Зворнику

Из Сипе је саопштено да се врше претреси стамбених објекта и других просторија с циљем проналажења и привременог одузимања предмета који се могу довести у везу са тероризмом и послужити као доказ у даљем поступку.

Претреси се врше по наредбама Тужилаштва БиХ и Суда БиХ.

Касим Мехидић и Авдулах Хасановић, ухапшени након терористичког напада на полицијску станицу у Зворнику, биће сутра предати у надлежност Тужилаштва БиХ, изјавио је Срни портпарол Тужилаштва БиХ Борис Грубешић.

Мехидић и Хасановић су још на криминалистичкој обради у Сипи.

Мехидић, припадник вехабијског покрета, ухапшен је јуче у Калесији.

Припадници заједничког истражног тима претресли су стамбени објекат и остале просторије које користи, а на подручју Дубнице претресена је просторија месџида.

Припадници Сипе јуче су због повезаности са терористичким нападом у Зворнику ухапсили и Хасановића, који је и раније хапшен у акцији "Дамаск" због сумње да је био припадник "Исламске државе".

Припадници заједничког истражног тима интензивно настављају активности ради расвјетљавања терористичког напада у Зворнику и документовања кривичног дјела.

 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

ЈА

29.04.2015 16:41

Треба и Г..е да им претресете БРЕ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

29.04.2015 19:57

У Маоуцу па претресајте ста крузите као киса око Крагујевца

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сапна

29.04.2015 20:00

Претресите мало и радио Глас Дрине у Сапни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

30.04.2015 04:42

Не смију од цамера у Маочу,то су њихови миљеници!

ОДГОВОРИТЕ