Nastavljaju se pretresi u Kalesiji i Zvorniku

Pripadnici zajedničkog istražnog tima, u nastavku aktivnosti povodom nedavnog terorističkog napada na Policijsku stanicu u Zvorniku, pretresaju objekte na dvije lokacije na području Kalesije i Zvornika, koje koristi lice čiji su inicijali M.D.

Bosna i Hercegovina 29.04.2015 | 18:37
Nastavljaju se pretresi u Kalesiji i Zvorniku

Iz Sipe je saopšteno da se vrše pretresi stambenih objekta i drugih prostorija s ciljem pronalaženja i privremenog oduzimanja predmeta koji se mogu dovesti u vezu sa terorizmom i poslužiti kao dokaz u daljem postupku.

Pretresi se vrše po naredbama Tužilaštva BiH i Suda BiH.

Kasim Mehidić i Avdulah Hasanović, uhapšeni nakon terorističkog napada na policijsku stanicu u Zvorniku, biće sutra predati u nadležnost Tužilaštva BiH, izjavio je Srni portparol Tužilaštva BiH Boris Grubešić.

Mehidić i Hasanović su još na kriminalističkoj obradi u Sipi.

Mehidić, pripadnik vehabijskog pokreta, uhapšen je juče u Kalesiji.

Pripadnici zajedničkog istražnog tima pretresli su stambeni objekat i ostale prostorije koje koristi, a na području Dubnice pretresena je prostorija mesdžida.

Pripadnici Sipe juče su zbog povezanosti sa terorističkim napadom u Zvorniku uhapsili i Hasanovića, koji je i ranije hapšen u akciji "Damask" zbog sumnje da je bio pripadnik "Islamske države".

Pripadnici zajedničkog istražnog tima intenzivno nastavljaju aktivnosti radi rasvjetljavanja terorističkog napada u Zvorniku i dokumentovanja krivičnog djela.

 

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

JA

29.04.2015 16:41

Treba i G..e da im pretresete BRE!!!

ODGOVORITE
Name

Md

29.04.2015 19:57

U Maoucu pa pretresajte sta kruzite kao kisa oko Kragujevca

ODGOVORITE
Name

Sapna

29.04.2015 20:00

Pretresite malo i radio Glas Drine u Sapni.

ODGOVORITE
Name

marko

30.04.2015 04:42

Ne smiju od camera u Maoču,to su njihovi miljenici!

ODGOVORITE