Олујно невријеме изазвало нове поплаве

Због наглог пораста водотока усљед олујног невремена, протекле ноћи на подручју насеља Клокотница у општини Добој Исток поплављено је десет стамбених, један привредни и један школски објекат, а вода је окружила око 20 стамбених објеката.

Босна и Херцеговина 29.04.2015 | 12:40
Олујно невријеме изазвало нове поплаве

Бујице су на овом подручју оштетиле велики број путних комуникација и нанијеле штету на пољопривредним и другим парцелама, подаци су Кантоналног оперативног центра Цивилне заштите Тузла.

Ангажоване су службе заштите и спашавања општинске Цивилне заштите, мјештани и три грађевинске машине на подручју погођеном олујним невременом.

На подручју општине Сапна пријављена су два клизишта, од којих једно у насељу Растошница угрожава прилазни пут према стамбеном објекту, док се друго клизиште појавило на пољопривредном земљишту у насељу Засеок.

У општини Сребреник клизиште ширих размјера захватило је 3,5 дунума површине у насељу Кисељак, а клизиште у насељу Хуреми угрожава два дунума воћњака.

Ватрогасна јединица Ђурђевик гасила је пожар који је захватио борову шуму у близини насеља Својат и пожар на ниском растињу у насељу Петровице у општини Живинице.

У Доњим Леденицама у општини Градачац пријављен је проналазак гранате.

(Срна)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Карадоз

29.04.2015 10:46

Миле је код Вуцица сад це они то да среде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре карадоз

29.04.2015 11:08

Сад це вехабије доци да пограбе воду морају се показати да нису терористи

ОДГОВОРИТЕ