Сораја пјева у себи за 1.300 евра

Док се певачи жале да је криза и да немају довољно тезги, старлета само за држање микрофона добија велики хонорар.

Забава 29.04.2015 | 09:56
Сораја пјева у себи за 1.300 евра

Сораја Вучелић постала је звезда македонских ноћних клубова, сазнаје „Блиц“.

- Македонци воле Сорају јер изгледа одлично, облачи се провокативно и не носи брусхалтер. Где год се појави, настане делиријум. Не зна да пева, али то нам није битно. Само за отварање уста дајемо јој од 1.000 до 1.300 евра - каже за „Блиц“ Алек, менаџер једног клуба у Скопљу.

Сораја је потврдила ове наводе и нимало се није потресла тиме што је називају отварачицом уста.

- Ја нисам певачица! Са Давором Марковићем сам снимила песму „Ђаво“, а он је у Македонији веома популаран па често заједно наступамо. Будући да сва своја јавна појављивања наплаћујем, нормално је да и за те наступе тражим хонорар. И то није случај само у Македонији, већ сам све траженија и у Србији, где у последње време такође узмем и до 1.300 евра по наступу - каже за „Блиц“ Сораја и додаје да је једном приликом од имућног Македонца добила бакшиш чак 3.000 евра јер му је „отпевала“ песму Лепе Брене „Ти си мој грех“.

Сораја Вучелић планира да јој певање не буде само добро плаћен хоби, већ жели да од отварачице уста аванзује и постане призната певачица.
- Иако имам један приватни бизнис који ми добро иде, свакако планирам да се посветим певању. Узимаћу часове певања - похвалила нам се старлета.

Извор: Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар