Балажиц: Мажић стално суди на нашу штету!

Јовановић ме вукао обема рукама, али пенала није било! „Сећам се да нам тај исти судија није свирао пенал против Чукаричког“, додаје словеначки дефанзивац.

Фудбал 28.04.2015 | 18:40
Балажиц: Мажић стално суди на нашу штету!

Ни овај као ни претходни дербији није могао да прође без трећег полувремена у којем је главни актер судија меча. Огласили су се из Хумске у понедељак поручивши да су средином другог полувремена оштећени за чист једанестерац. Реч је о ситуацији у којој је Вукашин Јовановић вукао дефанзивца из Словеније Грегора Балажица.

Дакле у Хумској нису задовољни арбитражом Милорада Мажића, а Балажиц се у разговору за Информер дотакао и меча са Чукаричким од пре месец дана. Искусни штопер је рекао да је и тада најбољи српски арбитар оштетио црно-беле.
„Био је чист пенал! Јовановић ме је све време вукао за дрес, обема рукама руке, није ни гледао где иде лопта. Таквих је ситуација било и у првом полувремену, али су прошле незапажено, јер нису биле чисте ситуације. Ја се, међутим, већ трећи дан питам шта је судија Мажић радио на терену“, рекао је Балажиц за информер.

Киван на најбољег српског арбитра после меча у Љутице Богдана био је и леви бек Партизана Владимир Волков. Он га је назвао препотенком коме је испод части да суди утакмице у Србији.
„Знам да Мажић важи за најбољег српског судију, али сећам се да нам није судио пенал против Чукаричког. Тада је играч Чукаричког ударио лопту руком после дриблинга Бабовића“, присетио се Балажиц.

Потпредседник Партизана Милорад Вучелић покушао је у изјави за исти лист да смири тензију. Он је рекао да му спорна ситуација није деловала као пенал.
„Касније сам на снимку видео да је било неког гурања, али ништа због чега бисмо реаговали. Милорад Мажић је ауторитативно водио меч, он је наш најбољи судија“, поручио је Вучелић.

Коментари / 0

Оставите коментар