Бекенбауер би Клопа на клупи Бајерна!!!

Какав би то ударац био за Борусију?! Легендарни немачки фудбалер Франц Бекенбауер рекао је да би Јирген Клоп био право решење за клупу Бајерна из Минхена, уколико Пеп Гвардиола реши да напусти тај клуб.

Фудбал 28.04.2015 | 19:00
Бекенбауер би Клопа на клупи Бајерна!!!

"Наравно да могу да замислим Клопа као наследника Гвардиоле. Када сам био председник Бајерна, често смо причали о Клопу. Он је дефинитивно добра опција за Бајерн. Питање је једино колико ће Гвардиола дуго остати у Минхену. Надам се дуго, али Клоп се, такође, мора разматрати као опција", рекао је Бекенбауер за немачке медије.

Клоп је раније најавио да на крају сезоне одлази из Борусије из Дортмунда након седам година. Гвардиола, с друге стране, истиче да ће остати у Бајерну до лета 2016. године, али још није почео преговоре с управом о новом уговору.

"Не могу да замислим да ће Гвардиола отићи већ 2016. године. Он воли Минхен. Имао је успехе са овим клубом и свестан је да може све то да понови. Овде има све што жели", казао је Бекенбауер.

Бајерн из Минхена је, четири кола пре краја шампионата, осигурао титулу у Бундеслиги, трећу узастопну. Оно што чека екипу Пепа Гвардиоле је и полуфинале Лиге шампиона против Барселоне.

"На Месију се заснива читава игра Барселоне. Уколико Бајерн успе да га заустави, онда има шансе. Али, уколико заиста желите да имате шансу против Барселоне, онда морате и да имате комплетан тим. Потребни су нам и Франк Рибери, и Давид Алба, и Арјен Робен", навео је Бекенбауер.

Коментари / 0

Оставите коментар