Боби: Опрез! Видјели смо како прође Будућност!

Горостас црвено-белих упркос вођству од 2:0 зна да његову екипу очекује тежак посао у Загребу. Верује да најбоља Звезда може до победе.

Кошарка 27.04.2015 | 19:40
Боби: Опрез! Видјели смо како прође Будућност!

Бобан Марјановић сматра да његова екипа не сме да се завара због предности над Цедевитом (2:0), већ да наредну утакмицу у Загребу мора да одигра најбоље што може.

"Цедевита је одлична екипа са играчима који нису наивни, умеју да се врате. Будућност је исто имала вођство од 2:0 па је изгубила. То ћемо узети са резервом, остаје нам да пружимо најбољу партију како бисмо добили Цедевиту у Загребу. Морамо да се приберемо и одиграмо како само то ми најбоље знамо и мислим да неће бити проблема", рекао је Марјановић.

Црвена звезда је у обе утакмице у Београду, које је решила у своју корист, имала велику предност, коју је испуштала, али на њихову срећу прошла је без последица.

"Знали смо шта нас очекује, али је проблем друга четвртина и пад. Ипак, супер је што смо се извукли из тога. Не бих се ослањао на умор. Било је малог пада концентрације, није до умора, не желимо да тражимо алиби", нагласио је Марјановић.

Другу утакмицу Звезда – Цедевита у Пиониру пратио је и центар Орланда Никола Вучевић, који је одушевљен играма Бобана Марјановића ове сезоне. Он је рекао да је Боби "виђен" у НБА лиги.

"Драго ми је што ме је таква играчина похвалила, то може само да ми прија, да наставим да радим на себи и да играм у оваквом ритму", рекао је Марјановић.

Трећа утакмица финалне серије АБА лиге између Црвене звезде и Цедевите игра се у среду од 20.30 часова у Загребу.

Коментари / 0

Оставите коментар