Bobi: Oprez! Vidjeli smo kako prođe Budućnost!

Gorostas crveno-belih uprkos vođstvu od 2:0 zna da njegovu ekipu očekuje težak posao u Zagrebu. Veruje da najbolja Zvezda može do pobede.

Košarka 27.04.2015 | 19:40
Bobi: Oprez! Vidjeli smo kako prođe Budućnost!

Boban Marjanović smatra da njegova ekipa ne sme da se zavara zbog prednosti nad Cedevitom (2:0), već da narednu utakmicu u Zagrebu mora da odigra najbolje što može.

"Cedevita je odlična ekipa sa igračima koji nisu naivni, umeju da se vrate. Budućnost je isto imala vođstvo od 2:0 pa je izgubila. To ćemo uzeti sa rezervom, ostaje nam da pružimo najbolju partiju kako bismo dobili Cedevitu u Zagrebu. Moramo da se priberemo i odigramo kako samo to mi najbolje znamo i mislim da neće biti problema", rekao je Marjanović.

Crvena zvezda je u obe utakmice u Beogradu, koje je rešila u svoju korist, imala veliku prednost, koju je ispuštala, ali na njihovu sreću prošla je bez posledica.

"Znali smo šta nas očekuje, ali je problem druga četvrtina i pad. Ipak, super je što smo se izvukli iz toga. Ne bih se oslanjao na umor. Bilo je malog pada koncentracije, nije do umora, ne želimo da tražimo alibi", naglasio je Marjanović.

Drugu utakmicu Zvezda – Cedevita u Pioniru pratio je i centar Orlanda Nikola Vučević, koji je oduševljen igrama Bobana Marjanovića ove sezone. On je rekao da je Bobi "viđen" u NBA ligi.

"Drago mi je što me je takva igračina pohvalila, to može samo da mi prija, da nastavim da radim na sebi i da igram u ovakvom ritmu", rekao je Marjanović.

Treća utakmica finalne serije ABA lige između Crvene zvezde i Cedevite igra se u sredu od 20.30 časova u Zagrebu.

Komentari / 0

Ostavite komentar