Милорад Додик више од 30 пута најављивао референдуме

Предсједник Републике Српске и СНСД-а Милорад Додик познат је као политичар који често пријети отцјепљењем Републике Српске из Босне и Херцеговине. Чињеница је да Република Српска нема уставна упоришта за отцјепљење, те да је Додик више од тридесет пута најавио референдуме о независности, одлукама Суда БиХ, уласку у НАТО, те прикључењу Хрватске ЕУ.

Република Српска 27.04.2015 | 21:25
Милорад Додик више од 30 пута најављивао референдуме

Милорад Додик је јуче по завршетку петог конгреса СНСД-а најавио још један у низу референдума о издвајању Републике Српске из Босне и Херцеговине.

Додик је тим поводом рекао да ће Република Српска у 2018. години расписати референдум о самосталности уколико се мањем босанскохерцеговачком ентитету не врате надлежности које су прописане Дејтонским мировним споразумом и Уставом БиХ.

"Уколико до 2017. не буде видљивих елемената стабилизације Републике Српске у складу са Уставом, а то значи да се многе отете надлежности морају вратити, да ће у 2018. години Република Српска провести референдум о свом статусу и утврдити свој статус. Приједлог ће бити - самостална држава", поручио је Милорад Додик.

Свима је јасно да су обећања и најаве референдума чиста демагогија којом се покушава скренути пажњу са круцијалних проблема грађана Републике Српске као што су висок степен незапослености, корумпирана администрација и низак животни стандард.

Тако предсједник Републике Српске умјесто да ради на томе да се у што краћем року успостави учинковит и ефикасан механизам координације институција свих нивоа власти у Босни и Херцеговини у процесу приступања Европској унији, најављује отцјепљење.

Године 2006. Додик је пет пута најавио референдум

У мају 2006. године Додик је најавио издвајање Републике Српске из Босне и Херцеговине истичући да би БиХ требала афирмисати право на самоодређење кроз право на одржавање референдума који би био организован у складу с демократским стандардима које прописује Европска унија.

Додик је наглашавао да је неспремност да се прихвате уставне промјене потресла темеље БиХ много озбиљније него његова теоретска размишљања о референдуму, те да уколико се покушаји наводног уништавања уставног и политичког система Републике Српске наставе, да ће Република Српска расписати референдум.

Исте године Додик је у мјесецу јуну саопштио да ако се из Сарајева настави понављати да Република Српска не треба да постоји и да је геноцидна творевина, да ће Сарајево добити одговор звани референдум.

Пети пут, Додик је независност Републике Српске најавио у септембру на предизборном скупу у Добоју рекавши да он жели да Република Српска има једнак третман у БиХ у будућности, те уколико то не добије да ће Република Српска бити независна.

У току 2007/08. године Додик је два пута најавио референдум и то позивајући се 2007. године на референдум Црне Горе и 2008. године коментаришући проглашење независности Косова.

Само у 2009. години Додик је три пута изразио жељу за отцјепљењем Републике Српске

Он је након разговора са преговарачким тимовима ЕУ и САД-а на конференцији за медије саопштио да ће тражити право на референдум којим би се ентитети могли изјаснити о свом статусу, да би убрзо у мјесецу децембру рекао да су прије три године кренули у организовану активност да би осигурали легитимитет и легалност права на лично изјашњавање о питањима о којим се одлучује на највишим закоднодавним органима.

"Сада смо пред другом фазом имплементације која подразумијева да се побољшају законска рјешења што се може учинити већ у јануару. Након тога слиједи имплементација наше већ донесене одлуке о изјашњавању грађана", изјављивао је тада Додик.

У периоду 2009/10. предсједник СНСД-а пет пута је најавио референдум о издвајању Републике Српске, поручујући у децембру 2009. године да је могуће да Република Српска у марту 2010. године распише референдум о независности.

Три мјесеца послије, Додик је рекао да референдум о отцјепљењу никада неће бити на њиховом дневном реду, али да није искључено да неће бити говора о статусу Републике Српске.

У мјесецу аугусту 2010. године Додик је рекао да Република Српска у складу с њиховим законом који је у складу с европским стандардима има право на одржавање референдума, те да ће Република Српска искористи своје право на референдум ако се настави вршити притисак на Републику Српску.

На предизборном скупу у Градишки у мјесецу септембру 2010. године Додик је поручио грађанима да не брину за будућност Републике Српске јер он је тај који доноси одлуке у Републици Српској.

"Имамо Закон о референдуму који ћемо знати како да користимо у правом тренутку", поручивао је Додик бирачима.

Додик је 2011. године упозорио и међународну заједницу да од њихове политике зависи независност Републике Српске, односно да ће он одлучити о референдуму у зависности од поступака међународне заједнице у будућности.

Мјесец послије рекао је да су пристали да као знак добре воље одложе референдум у настојању да отворе дијалог о другим питањима, те да су пријетње референдумом довеле до промјена одређених закона у Републици Српској што је био, како је навео, њихов крајњи циљ.

Предсједник СНСД-а 2012. године најавио је чак шест пута референдум

Након што је обустављена истрага Тужилаштва БиХ у случају Добровољачка, Додик је изјавио да није искључена могућност одржавања референдума у Републици Српској о Суду и Тужилаштву БиХ.

Убрзо након тога, позвао је грађане да о чланству Хрватске у Европској унији гласају референдумом, али и поручио да ће Република Српска о одлуци чланства БиХ у НАТО савезу изјаснити се референдумом.

Исте године Додик је позвао и Хрвате у БиХ да артикулишу свој став и спроведу референдум.

У октобру, предсједник СНСД-а поручио је да нико не може Републици Српској забранити референдум од којег он никада није одустао.

Седам пријетњи референдумом 2013. године

У интервју за Ал Јаззеру Додик је рекао да не искључује могућност да Република Српска у будућности одржи референдум, позивајући се на примјер Шкотске и Каталоније.

Исте године Додик је поновио да ће се грађани Републике Српске на референудуму изјаснити о чанству БиХ у НАТО-у.

На јавној трибини у Бијељини, одржаној 4. марта, Додик је рекао да може истог тренутка организовати референдум, али да би то тренутно било опасно јер референдум није ствар која се потеже неколико пута, него само једном.

Мјесец дана послије, Додик је поновио да ће ако се настави рушење Дејтонског мировног споразума, Република Српска кроз парламент или путем референдума донијети одлуку о самосталности.

У једном од интервјуа у мјесецу септембру Додик је изјавио да би референдум спровео одмах, али да не жели да се игра с народом и државом. Додик је у 2013. години најавио и референдум о смјени градоначелника Требиња.

2014. године Додик је пријетио референдумом након Кримске кризе, упоређујући Крим са Републиком Српском.

Исте године, у више наврата правио је компарацију између БиХ и Косова, али и Шкотске и Републике Српске након шкотског референдума о независности од Велике Британије.

Извор: Клиx.ба

Коментари / 71

Оставите коментар
Name

НН

27.04.2015 05:17

Ма људи он се погубио. Сацувај нас Боже од будале.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Киро

27.04.2015 14:22

О цему он друго мозе прицати? Па неце прицати о опоравку привреде, евро-интеграцијама, стању у здравству, пљацки, пропасти у којој тонемо. Ја га не могу замислити да прица о било цему другом. Он се увјек понасао као да је РС његово приватно власниство. Изузетно је нервозан у задње вријеме, мислим да је питање времена кад це неког новинара физицки распалити. Оцекујем да це Миле бити све екстремнији, не-цивилизованији како вријеме теце. Код њега је губитак власти уско повезан са губитком разума и слободе. Он је јасан у свој својој биједи. Питање је колико смо ми луди?

Name

ЖИКА Ж

27.04.2015 05:24

КО ЈОШ СЛУША ДОДИКА И ЊЕГОВЕ КОМЕНТАРЕ И НАЈАВЕ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миленко

27.04.2015 08:52

РЕ Жика Ж...па ти га слусас,стално коментарисес текстове кад се о њему писе...Ти си изгледа стари СНСД-еовац.

Name

Миленко

27.04.2015 10:56

Ре Жика Ж...Ти га највисе слусас,стално коментарисес.

Name

Жика ре

27.04.2015 13:36

Па теби нон стоп пуна уста Додика. Како ти не досади више?

Name

мики

27.04.2015 05:26

Јос једном си показао да си најбољи.Побиједио си и за предсједника дрзаве и предсједника најјаце странке.Поздрав.

ОДГОВОРИТЕ
Name

да да

27.04.2015 05:31

Сви за референдум.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хегел

27.04.2015 05:55

Наравно да би вољели референдум, али он није могућ. На жалост.

Name

пајо

27.04.2015 06:16

ето и олује 2

Name

босанац

27.04.2015 10:05

Искрено се надам да постени српски народ неце насјести на Додикове будаластине, али с друге стране би се мозда и рјесила ова агонија звана БиХ, и мислим да је укупан резултат референдума потпуно извјестан и да би српски народ у БиХ био сведен на статистицку греску сто би истовремено била катастрофа за босњаке. Зато, не дозволимо криминалцима да нас ради својих интереса воде у катастрофу.

Name

сирогојно

27.04.2015 05:31

Какав би тек тад у самосталној Српској криминал био...тад би процвјето...мислим криминал...хехе..хоце своју дрзаву.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Баја

27.04.2015 05:39

И опет најављујем референдум јер це 2018 гласаци мени вјеровати. Ипак су они овце за сисање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зекан

27.04.2015 11:01

Ако не успије 18те упјеце 2024-те. Треба увести предмет у сколе да се дјеце науце оцјепљењу до тада. Овим би биле и реформе у сколству у складу са политиком СНСД-а. Сто би се рекло једним хицем два зеца.

Name

бошњак повратник у ЗВ

27.04.2015 11:25

Ма од отцепљења нема ништа. Ко ће признати државу из два дијела јер је Брчко дијели. Питање рата и мира затим и све остало. Прије ће електропривреда на бубањ да се прода, струја да поскупи. Нису проблем пренесене овласти већ оне које су на нивоу ентитета које не раде.

Name

Реалност је то

27.04.2015 05:48

Након пријетње оптуженика Тачија да ће се српска покрајина Косово и Метохија (метох иначе значи црквени посјед) ујединити са Албанијом уколико се не убрза процес уласка КиМ у ЕУ, Брисел је одмах покренуо процес и Обећао бржи улазак. Ово је наша политичка реалност у Европи. Демократија потиче од демос а демос иначе значи воља народа! Па ако сви пријете Србима и на БиХ вијестима идентично као у Хрватској кампања против српског без обзира на посљедице, онда Срби и треба да примјене демократију и изразе своју вољу као и сви прије њих. Рат јесте завршен, али процес распада YУ још није! Европа је наградила хрватску злочиначку олују са уласком у ЕУ. Показала нам је да је сила једино признати метод у Европи и сада када Република Српска хоће да скине лудачку кошуљу и ослободи се окова у коме се налази (замак порушеног града тј. Бивше YУ) онда осудјујете приједлоге отцјепљења. БиХ је нестала када и YУ, реалност су три народа и они ће себи одлучити судбину, а не неки виртуелни Брисел. Раније (1990) сте одлучивали о томе, сада се само дешава!!! Остајте ми вриједни и зивите у реалности не у прошлости!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Б фактор

27.04.2015 09:31

Проблем са отцјепљењем Републике Српске и приспајењем са матицом је пројекат који љепо звучи да нема Б фактора. А Б фактор је овога пута наоружаних 250.000 муслимана. Дакле, прихвати ти пријатељу реалност, а она, колико год болна за тебе била је да сте '95. изгубили потписавши Дејтон, а хрвати '94. потписавши Вашингтонски споразум. Друга отежавајућа околност је Република Хрватска која никада неће дозволити српску парадржаву на својим границама. Дакле, ето и њих с оружјем у Бања Луку. Ви нажалост немате више подршку Србије јер су они прихватили реалност и прекрижили вас. Дакле, гледај у будућност, а то је БиХ у ЕУ. Свако добро!

Name

Ре Б фактор

27.04.2015 13:33

Наорузани чиме? Зар ћеш и ти из Данске доћи? Дођи брате и протјерај ме у Норвешку. Хоћу и ја азил и норвешко држављанство а ти се врати у своју Босну.

Name

бањалука

27.04.2015 05:52

Ма референдум је цудо, кад год запне несто,а цесто запиње избацис прицу о референдуму.

ОДГОВОРИТЕ
Name

алтец

27.04.2015 05:55

Па зар сте оцекивали да Додик и СНСД на сабору прицају о запошљавању,пензијама,здраству,корупцији?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОСТАВИМ КОМЕНТАР

27.04.2015 05:56

Јос једном си показао да си најбољи. Побиједио си и за предсједника дрзаве и предсједника најјаце странке.Поздрав. Ентитет није држава, то пише у Дејонском ...........

ОДГОВОРИТЕ
Name

искрен

27.04.2015 06:04

У свему су они на првом мјесту, од када су на превару и манипулацију зграбили власт и праве стално афере и кризу код гладног и пропалог оваког несватљивог народа, који су им дали по неки пут гласове за своју вишегодишњу пропаст.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зути

27.04.2015 06:19

Кад гот Додику падне нам да прица о референдум он казе треба да постују и питају Српску за све. Суд и Тузиластво укинути јер су поцели да истразују цриминал СНСД-а. Босна је створена у Дејтону тако казе Додик и све остало. Лако је прицати о референдуму, Додик, мало прицај о запосљавању, привреди, отварању радних мјеста, бољем зивоту, останку младих у дрзави то прицај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радојка Пјевчевић

27.04.2015 06:32

Молорад је криминалац и комад телетине и они који му вјерују.

ОДГОВОРИТЕ
Name

народ

27.04.2015 06:46

НЕКА ЛУДИ БАЈА ОЦИЈЕПИ РЕФЕРЕНДУМОМ ОНО ШТО ЈЕ ОСЛОБОДИО...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фортy

27.04.2015 06:46

Миле осиједисмо сви чекајући референдум, а њега никад :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Купац илузија

27.04.2015 07:06

Молим вас дајте ми пола киле референдума, кило резолуција, и пет дека страха од унитаристицког сарајева. Хвала лијепо

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реалитиц

27.04.2015 07:36

Врло креативно, нема шта. И жива истина.

Name

софер

27.04.2015 07:11

Необразована, примитивна и бахата будала. Битанга која иритира здрав разум и толико лупа и краде да ће одлазак Чаушескуа личити на излет у однос.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Замајавање

27.04.2015 07:19

Трла баба лан да јој прође дан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре.мики

27.04.2015 07:22

Само ми реци које је он дрзаве председник. .Да се мало едукујемо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цобан

27.04.2015 07:49

Миле , је имао двије краве музаре. БИХ и Републику Српску. Бих, му побјегла, па це РС боље да прицува. Благо се нама!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БМX

27.04.2015 07:53

Било какав Референдум у БиХ који нема сагласност Срба и Бошњака значи рат. У овом Додиковом случају референдум би био највећа животна грешка Српског Народа на овим просторима. Тај референдум би значио уништење Српског народа на тлу БиХ а РС би нестала у вихору ратних дејстава. Ова ратнохушкачка власт се мора под хитно срушити. Највећу штету они наносе Српском народу, чије интересе треба да заступају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бољи зивот

27.04.2015 07:53

А да ли би то било ста боље ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕФЕРЕНДУМСКО ПИТАЊЕ-

27.04.2015 08:25

ДА ЛИ СТЕ ЗА ТО ДА ВАМ ЗАПАЛЕ КУЦУ ИЛИ ВИ НЕЦИЈУ? ДАЛИ СТЕ ЗА ТО ДА ЗИВИТЕ У СТРАХУ? ДАЛИ СТЕ ЗА ТО ДА ВАМ ПОГИНЕ ДИЈЕТЕ ИЛИ ДА УБИЈЕТЕ НЕЦИЈЕ? ТО СУ ПРАВА ПИТАЊА. ХВАЛА БН НА АНТИ РАТНОМ ДЈЕЛОВАЊУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

рс

27.04.2015 08:49

И бице да знате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босна

27.04.2015 09:25

Хоће бити референдум али у твом свету. Пробуди се из сна.

Name

рс

27.04.2015 08:50

И бице да знате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Адем

27.04.2015 10:10

Ја се исто искрено надам да не буде Референдума/Рата, због Срба овај пут. Ми Босњаци смо за мир, пуно смо Србима опростили ста су нам урадили 90ти, тацно знамо гдје злоцинци зиве, ал ниста не подузимамо јер зелимо структуру у дрзави и покусавамо да зивимо заједно јер Босна је од свих нас. Ми требамо да тразимо Референдум и да не зивимо са вама. Ја знам да овај пут ако буде неки проблема, Босњаци су тренутно повезани са цитавим свијетом, толика ДИЈАСПРА, имамо добро име у свијету, толико новца и да буде несто сви би последњи евро дали да помогнемо Босни да остане и вратили се да истријебимо све и једног Србина до Дрине. Знаци за мир смо, то нагласавам, ал да буде несто, бит цемо Цудовиста, и вратит це мо вам за сва времена. Ја вас молим да прихватите Босну и да сви заједно радимо да је побољсамо јер је од нас свију и све цемо вам опростити за '90-те.

Name

Ре Адем

27.04.2015 13:42

Ви нама вратити? Па ми вам имамо још враћати. Још вам нисмо вратили ни за други свјетски рат а камо ли док је био "турски вакат" А јаки сте у ПМ и са парама и са свим осталим. Сједи ту у "швецкој" и мируј кад си за мир. П. С. Лако је бити чудовиште. Пробај мало бити човјек понекад.

Name

Адеме.

27.04.2015 13:49

Одвојите се. Тразите референдум. Подигнемо зид на ентитетској граници!!! Ало Адеме или су ти смањили дозу или направили веће размаке између њих. Сједи и тићу мишу...

Name

но наме

27.04.2015 09:09

И тако Баја постаде референдум-ефендија...

ОДГОВОРИТЕ
Name

бгд

27.04.2015 09:13

Клиx Шта пише у Декларацији СНСД-а о "слободној и самосталној Републици Српској"

ОДГОВОРИТЕ
Name

дода јуниор

27.04.2015 09:14

Референдум има да буде кад га Миле јубиларно 100-ти пут најави, па ко жив ко мртав.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БГД

27.04.2015 09:16

И тако више пута преко 20 пута стао на кору од банане и поклизнуо се... Мени то личи на мајмунска посла Додо - кора од банане - ха ха ха

ОДГОВОРИТЕ
Name

007

27.04.2015 09:22

Референдум је одговор на нападе из Федерације да је Српска геноцидна.Престанком преноса надлежности на ниво БИХ,те нападима на Српску,престаје и потреба за референдумом..Ба крају, већи проблеми су у Федерацији, јер нема договора два народа о уређењу исте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

гггг

27.04.2015 12:52

Јесте , јесте барем криминална исто као и Федерација. Вријеме је да се направи дрзава по вољи свих радних градјана у којој це профитери бити казњени, а рад цијењен у којој це се људи моци врацати на своја огњиста и тамо бити своји на своме, те имати подрску локалних власти. Доста је лутања. Миле ја ти нисам за ту Републику Српску ни био, нити цу гласати. То је велики превара тадаснњих трговаца националиста са све три стране.

Name

идемо даље

27.04.2015 09:22

И треба расписати референдум, вакат је да се крене у рат, у прошлом стољећу у Босни је било три општенародна рата са повременим мањим инцидентима, тако да је вријеме, ако мислимо да се понашамо у складу са нашом традицијом, вади оружје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саве

27.04.2015 09:27

Иза ове будале стоји његов идеолог Славко Митровиц,болесна,зла и умно поремецена особа,нигдје га нема нити се појављује али му да дневну дозу глупости и зла увлацеци се тајно у кабинет и у куцу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

домаци странац

27.04.2015 09:29

Јадник...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тузланац

27.04.2015 10:32

Реалност је - анексија БиХ, била она према дејтонском уставу или не, од стране ЕУ, баш као што је то било 1908, или бјеше 1878. године :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарко стојановиц

27.04.2015 10:35

Лактасенко се дрзи оне 100 пута изговорена лаз, мозда и постане истина. Само по овој рацуници просјека до сада, он изгледа планира да буде у власти наредни 50 година јер мора јос 70 пута да спомене референдум. Да није залосно било би смијесно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ето га сад се пере?

27.04.2015 10:41

Милорад Додик: Декларација о самосталности РС није позив на рат, Република Српска има право да одлучује о својој судбини Председник Републике Српске и лидер Савеза независних социјалдемократа (СНСД) Милорад Додик одбацио је оцене да је Декларација СНСД-а о самосталности РС позив на рат, истичући да у декларацији "не постоји ништа друго осим позива на политички дијалог".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Александар Павловиц

27.04.2015 11:04

Пас који лаје, не уједа. Празне прице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

енглез

27.04.2015 11:17

Не знам ко це га признати само, Александровац и Лактаси, он је давно извадио србијански пасос, да мозе побјеци, а има и вилу у Београду, у њој буде израелска амбасада и добија 4500 еура за кирију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

за Енглаза

27.04.2015 17:57

Казес купио вилу у Београду.Видис како се српство уновцава.Прије 8 година били смо буквално спремни сви изгинути за њега,а он нас истовремено пљацкао.Срби изгледа болују од српства,па макар и лазно било.Е мији Срби кад це те памети доци.

Name

горан

27.04.2015 11:23

Најављиваце он референдум јос минимум 3000 0000 пута, док год има будала које це слусати а све у циљу мазања оцију за пљацке теске милијарде изведене од његових јатака у здравству,пију,Бирцу,зељезницама,сумама,здравству,рафинеријама...Ова прица је обицна звака за будале а посто у Српској вецина неце да мисли својим мозгом прица пролази годинама док се њихови инострани рацуни дебљају, а дугови Српске расту у недоглед.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рајко

27.04.2015 11:28

Изроде Српски узми пистољ и пуцај си у ту крмецу главурду. Остави овај напацени народ на миру, доста му је ратова и биједе суго сугава... Нека ме сад казне по том твом закону о јавном реду и миру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

рајко к

27.04.2015 12:05

Лази Баја да се васелимо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лија

27.04.2015 12:37

Ово ми личи на политички блеф. Случај је коцкарском блефу. Оно кад у рукама немаш неке јаке карте, а блефирањем покушаваш обесхрабрити противника и навести га на одустанак од игре-предају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дада

27.04.2015 14:08

Његов блеф је веома провидан...

Name

Миле ронхил

27.04.2015 14:23

Да сацувам свој тор,са својим овцама за сисање,спреман сам на све.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нема пара

27.04.2015 14:34

Онај ко њему још нешто вјерује, а поготово у причу о отцјепљењу - под хитно на психијатријски преглед. Гледајмо ми на оно од чега се живи...Од овога живи само он и њему слични.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајлија ИСТОЦНИ

27.04.2015 15:04

Први пут када је Додик споменуо референдум , дјеловало је то озбиљно еее референдум ...али висе од 30 пута несто најаваит па не урадит ? Довело је до тог да је јако смијесан , цак за мене су смијесни сви који придодају пазњу томе , оцигледно је да господин Додик , зели да скрене пазњу са Економије , са свега сто је народу битно. Ево ја сам из Истоцног Сарајева и радим у Сарајеву, господине Додик ако будемо независни хоце ли мени требат пасос да идем на посао, или цу имат овдје посао? СРДАЦАН ПОЗДРАВ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Карадоз

27.04.2015 15:07

Милорад је спреман бранити српство и РС до посљедње капи васе крви...за то вријеме његови це све пазљиво пратити из Београда

ОДГОВОРИТЕ
Name

Жупа

27.04.2015 15:16

Што нам се Миле оволико удебљао?

ОДГОВОРИТЕ
Name

оно али нако бас

27.04.2015 17:15

И мала невјеста кад зазвони телефон дизе га кроз 3 наредне епизоде просто те језа уфати ко це јој се тамо јавит. Суљо велицанствени мало ратује мало зене гања по дворима својим и тако пар сезона, све велике америцке серије вец заврсиле једино јос Миле исту епизоду снима и таре исти сценарио 10 година. Има ли иста друго и имало занимљивије осим референдума. Дај бар по епизоде благостања у најави,борбе против криминала и корупције,дај мало напретка и рада да имас висе статиата који се мицу а не само оне који ти се клањају а кад се сакрију у мисију рупу саљу спинове како су незадовољни статусом икебане (Икебан Радојициц све несто хоце а стид га да казе ста ко сељанцица у робној куци). Дај брате ста конкретно а не да само тебе вози авион и да само теби Матанове Банске дворе треба дати. Дај мало Фоце дај Туњице дај Падињака и Реметинца дај мало Бањалуке на води и ауто путеве које не сетају кад се покрене клизисте, кад Вуциц који је у рату био на првој црти мозе да се друзи са Сеицима и од њих узима кредите на братски договор и инвестиције,дај мало и тебе да видимо како то иде а не Руску мафију да доводис да и оно мало фабрика продају у старо гвоздје. Дај мало и да ти видимо ледја ако не знас гдје си и ста радис,сто да због тебе Срби опет иду у амбис, пред твојом куцом у Београду нема мјеста за толико трактора колико би их из РС посло

ОДГОВОРИТЕ
Name

СрБин из рс

28.04.2015 11:52

Ми смо Срби. И ми имамо право за референдум !

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПАЈО

28.04.2015 20:10

Па хајде стисните нико вам не брани.

Name

Миле Д.

28.04.2015 16:38

И задњој будали је висе јасно ко је Додик и ко и каква је његова странка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зељка

29.04.2015 06:12

То га Зељка насавјетовала ста да казе,:рекла му купи Народ свој тј. ПАПКЕ прицом о референдуму и ето нам јос цетри године власти да крадемо,Револуција је неопходна, 1 мај је близу,Наци постеног цовјека,нетреба му факултет,и подици се из пепела

ОДГОВОРИТЕ