АБА финале, 2. меч: Звезда у великим проблемима!

Јовићу стање горе него на мечу и мора на инфузију, Цирбес не зна шта му је с коленом! 

Кошарка 26.04.2015 | 17:00
АБА финале, 2. меч: Звезда у великим проблемима!

Кошаркаши Црвене звезде успели су на крају да одбију све налете Цедевите и остваре врло важну победу на старту финалне серије плеј-офа Јадранске лиге, али простора за славље нема. А и како би када су се Дејан Радоњић и његови ученици нашли пред врло незгодним проблемом. Наиме, баш као што је тренер црвено-белих и сам рекао на конференцији после утакмице, Стефан Јовић и Маик Цирбес под великим су знаком питања за другу утакмицу - један због малаксалости, други због повреде колена!

Репрезентативни плејмејкер Црвене звезде је против хрватског шампиона одиграо само шест минута, али само неколико секунди било је потребно да се дође до заључка да са младим Нишлијом нешто није како треба. Радоњић је новинарима рекао да се Јовић осећа малаксало, а 24-годишњи организатор игре мало је појаснио ситуацију:
"Осећао сам се на полувремену мало малаксало, а имао сам проблема и када сам ушао на терен. То је неко тренутно моје стање. Имали смо ситуацију у трећој четвртини да није имао ко да игра, па сам стиснуо зубе и заиграо. Али, то је било лоше по нас. Видело се да концентрација није била на задовољавајућем нивоу", рекао је Јовић, а на питање новинара како се сада осећа додао је:
"Осећам се још горе сада... Добио сам лекове и сада морам да идем кући да одмарам и покушам да се спремим за наредну утакмицу".

Али, према нашим сазнањима, Стефан Јовић је морао да оде у болницу како би примио инфузију.

Стање Маика Цирбеса још увек је непознаница за све. Иако су многи у првом моменту, тачније у тренутку када је напуштао терен, помислили да је немачки центар повредио скочни зглоб, у питању је ипак колено. Када је изашао из свлачионице, храмљао је...
"Не могу ни сам да кажем шта је у питању. Нисам повредио ногу, али јако је чудан осећај. Чини ми се као да сам изврнуо колено, али сада идем у болницу на прегледе. Мало је незгодно, али се осећам добро. Видећемо шта ће ми лекари рећи", поручио је Цирбес.

Коментари / 0

Оставите коментар