ABA finale, 2. meč: Zvezda u velikim problemima!

Joviću stanje gore nego na meču i mora na infuziju, Cirbes ne zna šta mu je s kolenom! 

Košarka 26.04.2015 | 17:00
ABA finale, 2. meč: Zvezda u velikim problemima!

Košarkaši Crvene zvezde uspeli su na kraju da odbiju sve nalete Cedevite i ostvare vrlo važnu pobedu na startu finalne serije plej-ofa Jadranske lige, ali prostora za slavlje nema. A i kako bi kada su se Dejan Radonjić i njegovi učenici našli pred vrlo nezgodnim problemom. Naime, baš kao što je trener crveno-belih i sam rekao na konferenciji posle utakmice, Stefan Jović i Maik Cirbes pod velikim su znakom pitanja za drugu utakmicu - jedan zbog malaksalosti, drugi zbog povrede kolena!

Reprezentativni plejmejker Crvene zvezde je protiv hrvatskog šampiona odigrao samo šest minuta, ali samo nekoliko sekundi bilo je potrebno da se dođe do zaljučka da sa mladim Nišlijom nešto nije kako treba. Radonjić je novinarima rekao da se Jović oseća malaksalo, a 24-godišnji organizator igre malo je pojasnio situaciju:
"Osećao sam se na poluvremenu malo malaksalo, a imao sam problema i kada sam ušao na teren. To je neko trenutno moje stanje. Imali smo situaciju u trećoj četvrtini da nije imao ko da igra, pa sam stisnuo zube i zaigrao. Ali, to je bilo loše po nas. Videlo se da koncentracija nije bila na zadovoljavajućem nivou", rekao je Jović, a na pitanje novinara kako se sada oseća dodao je:
"Osećam se još gore sada... Dobio sam lekove i sada moram da idem kući da odmaram i pokušam da se spremim za narednu utakmicu".

Ali, prema našim saznanjima, Stefan Jović je morao da ode u bolnicu kako bi primio infuziju.

Stanje Maika Cirbesa još uvek je nepoznanica za sve. Iako su mnogi u prvom momentu, tačnije u trenutku kada je napuštao teren, pomislili da je nemački centar povredio skočni zglob, u pitanju je ipak koleno. Kada je izašao iz svlačionice, hramljao je...
"Ne mogu ni sam da kažem šta je u pitanju. Nisam povredio nogu, ali jako je čudan osećaj. Čini mi se kao da sam izvrnuo koleno, ali sada idem u bolnicu na preglede. Malo je nezgodno, ali se osećam dobro. Videćemo šta će mi lekari reći", poručio je Cirbes.

Komentari / 0

Ostavite komentar