Изгорио кафић у Билећи

У пожару који је избио ноћас у Билећи, око 2:15 минута, у потпуности је изгорио угоститељски објекат који је у то вријеме био затворен.

Република Српска 24.04.2015 | 20:41
Изгорио кафић у Билећи

Власник угоститељског објекта, Владимир Тркља, каже да је пожар примјетила његова супруга негдје иза два часа, да је одмах дотрчао на лице мјеста, али да се ватра ширила муњевитом брзином тако да је кафић, који је дао у закуп, потпуно изгорио.

Он сумња да је ватра подменута.

“Не знам шта да кажем, ево видите све. Видите да је све изгорило. Мислим да је пожар подметнут јер стакло ово овдје је било разбијено када сам ја дошао. Ватрогасна екипа је дошла на вријеме, прва полиција, помогли су ми. Не знам али све је изгорило у темељ. Немам ријечи, стварно нема ријечи. Мислим да је пожар подметнут, долазила је полиција из Требиња, долазила је полиција из Билеће и помогли су ми да се спријечи све. Али ево видите. Не знам, стварно нема ријечи. Изгорило је све што сам имао, не знам шта више да кажем”, каже власник кафића Владимир Тркља.

Угоститељски објекат наслоњен је на кућу Јефта Попадића, којег је полиција пробудила и одвела на сигурно.

“Тако је дошла полиција, нисам знао о чему се ради. Излази, кућа гори, видим пламен. Ухавтили ме под руку и довели ту. То је за поздравити”, каже Попадић.

Тачан узрок пожара биће познат нако што полиција заврши сва потребна вјештачења.

(БН ТВ)

Коментари / 0

Оставите коментар