Izgorio kafić u Bileći

U požaru koji je izbio noćas u Bileći, oko 2:15 minuta, u potpunosti je izgorio ugostiteljski objekat koji je u to vrijeme bio zatvoren.

Republika Srpska 24.04.2015 | 20:41
Izgorio kafić u Bileći

Vlasnik ugostiteljskog objekta, Vladimir Trklja, kaže da je požar primjetila njegova supruga negdje iza dva časa, da je odmah dotrčao na lice mjesta, ali da se vatra širila munjevitom brzinom tako da je kafić, koji je dao u zakup, potpuno izgorio.

On sumnja da je vatra podmenuta.

“Ne znam šta da kažem, evo vidite sve. Vidite da je sve izgorilo. Mislim da je požar podmetnut jer staklo ovo ovdje je bilo razbijeno kada sam ja došao. Vatrogasna ekipa je došla na vrijeme, prva policija, pomogli su mi. Ne znam ali sve je izgorilo u temelj. Nemam riječi, stvarno nema riječi. Mislim da je požar podmetnut, dolazila je policija iz Trebinja, dolazila je policija iz Bileće i pomogli su mi da se spriječi sve. Ali evo vidite. Ne znam, stvarno nema riječi. Izgorilo je sve što sam imao, ne znam šta više da kažem”, kaže vlasnik kafića Vladimir Trklja.

Ugostiteljski objekat naslonjen je na kuću Jefta Popadića, kojeg je policija probudila i odvela na sigurno.

“Tako je došla policija, nisam znao o čemu se radi. Izlazi, kuća gori, vidim plamen. Uhavtili me pod ruku i doveli tu. To je za pozdraviti”, kaže Popadić.

Tačan uzrok požara biće poznat nako što policija završi sva potrebna vještačenja.

(BN TV)

Komentari / 0

Ostavite komentar