Попови у лимузини јурили пјешачком зоном

Многобројни Новосађани јуче поподне били су непријатно изенађени када је кроз Змај Јовину улицу, која се налази у пешачкој зони, уз звуке сирене аутомобила прошла луксузна цитроенова лимузина Ц5.

Србија 23.04.2015 | 11:50
Попови у лимузини јурили пјешачком зоном

Возач аутомобила је трубио како би се грађани и деца склонили док је пролазио улицом која је намењана само за пролаз пешака, а уз посебне дозоволе хитним службама и доставним возилима.

Грађани су, као што се може видети на фотографијама, морали да склањају децу како би возач прошао што пре.

Он је према изјавама сведока догађаја стално трубио пешацима који су се нашли на путу.

У овим колима са новосадским таблицама налазила су се два свештеника који су, како су за 021 испричали сведоци, колима кретали од Владичанског двора, где је такође било паркирано неколико лимузина.

Из Змај Јовине су скренули у део Милетићеве улице, а одатле у Грчкошколску која је дозвољена за саобраћај и где се налазе паркинг места.

Један од Новосађана, који је направио и фотографије проласка ове лимузине са свештеницима, каже да су возач и његов сувозач били врло непријатни када су видели да их фотографише и да су му упутили неколико реченица које нису у складу са учењима СПЦ којој евидетно припадају особе из аутомобила.

Проблем са паркирањем возила код Владичанског двора и Саборне цркве, а која припадају свештенству постоји већ годинама, али из непознатог разлога градске службе толеришу непрописно паркирање иако у околним улицама и на платоу Рибље пијаце постоје паркинзи који се могу резервисати само за потребе црквене општине.

Извор: 021.рс

 

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

вупер

23.04.2015 10:41

То су бозији људи они могу ста зеле. Нико није добио у овом хаосу као црква, висе од тајкуна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

фоф

23.04.2015 12:07

То су Божији путеви а они( попови) богом дати. Срамота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Требиње

23.04.2015 12:21

То су наши духовни оци који су се заклели на скромност, а имају аутомобиле као да су клан Рокфелерових , а не припадници СПЦ.А када је ријеч о бахатости и безобразном понашању то је већ посебна прича.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лол

23.04.2015 12:44

Божји путеви !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алан Форд

23.04.2015 13:00

Хоџе и попови, највећи лопови. Вазда било и биће.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цица

23.04.2015 17:16

Е Тито Тито. Ови попови били су у мисјој рупи 70 година. Мислио см да то није фер ни коректан однос дрзаве према њима и имао сам резигниран однос према комунистима због тога. Ево задњих 20 година попови раде ста хоце и возе куд хоце. Осилили се.Немају мере.Комунисти су били у праву на залост.

ОДГОВОРИТЕ
Name

обавештење

26.04.2015 07:43

У знању је спас. У околним улицама су радови на путу, сва возила иду истим путем куда су прошли и попови.Ето, сад ће бити, ваљда , један напад мање на православље.Поздрав коментаторима!

ОДГОВОРИТЕ