Видео: Ово Грчка не памти! Навијачи ПАОК-а на одбојци!

То Грчка не памти: Навијачи ПАОК-а направили пакао... На одбојкашкој утакмици! Клуб из Солуна јуриша ка првој титули првака, а уз овакву подршку све је могуће, па и да падне двоструки узастопни првак Олимпијакос.

Остали спортови 23.04.2015 | 11:00
Видео: Ово Грчка не памти! Навијачи ПАОК-а на одбојци!

То има само у Грчкој! Додуше, за сад смо виђали овакве сцене на фудбалским или кошаркашким дербијима, али навијачи ПАОК-а подигли су лествицу кад је љубав према свом тиму у питању и на одбојкашком мечу урадили нешто што скоро није виђено. Напунили су Халу спортова у Солуну буквално до последњег места и помогли црно-белима да у полуфиналу плеј-офа елиминишу Панатинаикос - 3:0 у победама.

Око 8.000 присталица ПАОК-а направило је паклену атмосферу, па је било тешко очекивати да гости из Атине узврате ударац, па је домаћин лако славио и пласирао се у финале плеј-офа, где га чека дуел са двоструким узастопним прваком, Олимпијакосом. А зна се колико се црно-бели из Солуна и црвено-бели из Пиреја не подносе...

ПАОК ће имати предност домаћег терена у серији која се игра на три добијене утакмице (први меч 23. априла) у покушају да освоји прву титулу првака Грчке у одбојци.

Није ни чудо што је хала крцата...

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Карадоз

23.04.2015 09:05

Хљеба и игара... класицан примјер

ОДГОВОРИТЕ