Video: Ovo Grčka ne pamti! Navijači PAOK-a na odbojci!

To Grčka ne pamti: Navijači PAOK-a napravili pakao... Na odbojkaškoj utakmici! Klub iz Soluna juriša ka prvoj tituli prvaka, a uz ovakvu podršku sve je moguće, pa i da padne dvostruki uzastopni prvak Olimpijakos.

Ostali sportovi 23.04.2015 | 11:00
Video: Ovo Grčka ne pamti! Navijači PAOK-a na odbojci!

To ima samo u Grčkoj! Doduše, za sad smo viđali ovakve scene na fudbalskim ili košarkaškim derbijima, ali navijači PAOK-a podigli su lestvicu kad je ljubav prema svom timu u pitanju i na odbojkaškom meču uradili nešto što skoro nije viđeno. Napunili su Halu sportova u Solunu bukvalno do poslednjeg mesta i pomogli crno-belima da u polufinalu plej-ofa eliminišu Panatinaikos - 3:0 u pobedama.

Oko 8.000 pristalica PAOK-a napravilo je paklenu atmosferu, pa je bilo teško očekivati da gosti iz Atine uzvrate udarac, pa je domaćin lako slavio i plasirao se u finale plej-ofa, gde ga čeka duel sa dvostrukim uzastopnim prvakom, Olimpijakosom. A zna se koliko se crno-beli iz Soluna i crveno-beli iz Pireja ne podnose...

PAOK će imati prednost domaćeg terena u seriji koja se igra na tri dobijene utakmice (prvi meč 23. aprila) u pokušaju da osvoji prvu titulu prvaka Grčke u odbojci.

Nije ni čudo što je hala krcata...

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Karadoz

23.04.2015 09:05

Hljeba i igara... klasican primjer

ODGOVORITE