Иванић: Морамо престати са свађама

Чека нас обавеза прављења реформи и преговори са Европском комисијом, Европском банком за обнову и развој, Европском инвестиционом баном, Свјетском банком и Међународним монетарним фондом - изјавио је за телевизију Н1 предсједавајући Предсједништва БиХ Младен Иванић, коментаришући јучерашње активирање Споразума о стабилизацији и придруживању.

Босна и Херцеговина 22.04.2015 | 08:06
Иванић: Морамо престати са свађама

- Прве делегације долазе већ у мају - нагласио је Иванић.

Он је напоменуо да "уколико наставимо са свађама у БиХ нећемо успјети".

- Уколико се будемо договарали око ових ствари које реално нису неки проблем, онда сам оптимиста. Мислим да ћемо ипак постићи договор - закључио је предсједавајући Предсједништва БиХ.

Извор: ТВ Н1

Коментари / 11

Оставите коментар
Name

алоо

22.04.2015 06:34

Не свађа се народ јер јадан нема енергије због глади, ви се свађате из објести. Немојте нас више бранити молим вас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цезар

22.04.2015 06:34

БиХ ће успјети само ако похапси своје власнике то јест ликове који су је стрпали у свој џеп.

ОДГОВОРИТЕ
Name

007

22.04.2015 07:15

Па престаните са свађама.Радите оно за шта сте добили гласова и поверење бирача.

ОДГОВОРИТЕ
Name

искрен

22.04.2015 07:22

Господине Иванићу прође више од пола године а те Ваше приче не доносе ама баш ништа боље народу, ми се копрцамо још у блату и све више тонемо у овој пропасти вишегодишњој а помака нема.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ааа, Мамицу вам Јарећу!

22.04.2015 07:23

Ма не свађа се народ, није се он свађао ни 92, али сте нас ви завадили (политичари), и ви се ко фол у име народа свађате и браните народне интересе (све три констутивна народа, а оне мањине кажете ко их ј..е. Гледај само забринутих фаца, ко жао вам народа. 45 ми је, ратовао,шта ћеш, ко сиротиња, нисам био гузоњин син па да ме склоне. Ја никада нећу отићи из Босне, али ћу настојати свим силама да дјецу одавде пошаљем негдје да могу да живе нормално, јер ви са својим патриотизмом ће те можда ускоро забранити и да дишемо, јер свакако све мање и мање једемо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

деда китоје

22.04.2015 07:57

Њихова три одјела ко моја годишња плата..ј..бо вас ћаћа више

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДрПига

22.04.2015 08:25

Мали Ивица пита тату што је политика. Отац му објашњава на примјеру обитељи: "Ево на примјер ја доносим новац у кућу, значи ја сам капитализам. Твоја мама га очекује и троши, она је влада. Заједно се бринемо за тебе, ти си народ. Наша кућна помоћница представља радну класу, а твој брат који је још увијек у пеленама представља будућност." Ивица одлази на спавање али га усред ноћи буди братов плач. Одлази по мајку, али она спава. Одлази по кућну помоћницу у чијем кревету проналази оца, куца на врата али обоје спавају. Враћа се у своју собу и друго јутро каже оцу: "Схватио сам што је политика. Капитализам искориштава радну класу док влада спава. Народ нитко ништа не пита а будућност је усрана."

ОДГОВОРИТЕ
Name

скроман

22.04.2015 08:25

Занимљив ми је овако овај Иваниц и тај Додик, сто су сваки дан све висе забринути и некад баце тако у 3-4 дана нову изреку....као статус на фејсу...а мјесецно зарађују до 10 хиљада марака...за све су криви новинари,сто их прате и извјеставају народ о њима...вец 20 година извјеставате о њима, а никакве користи...имате камере имате опрему, идите мало у природу снимајте риболов, узгајање поврћа, воћа, сваста несто, само немојте политицаре...ето мене висе муци сто су ми мрави усли у расадник не знам како да их истјерам,него ови на власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре алоо

22.04.2015 09:18

По теби, боље је да народ буде гладан, јер чим се наједе накупиће се енергије и ето проблема.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ацта ецонмица

22.04.2015 09:34

Хоцемо реформе, а корумпирани смо..да ли се мозе несто прескоцити па наставити даље...Прво ријесити проблем криминала и безвласца у овој дрзави.Док се не суоцимо директно са тим проблемом нема напредка и сваки корак напред је два уназад!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

стојан

22.04.2015 10:55

Осим прице и не мозете ниста народу понудити.

ОДГОВОРИТЕ