Ivanić: Moramo prestati sa svađama

Čeka nas obaveza pravljenja reformi i pregovori sa Evropskom komisijom, Evropskom bankom za obnovu i razvoj, Evropskom investicionom banom, Svjetskom bankom i Međunarodnim monetarnim fondom - izjavio je za televiziju N1 predsjedavajući Predsjedništva BiH Mladen Ivanić, komentarišući jučerašnje aktiviranje Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju.

Bosna i Hercegovina 22.04.2015 | 08:06
Ivanić: Moramo prestati sa svađama

- Prve delegacije dolaze već u maju - naglasio je Ivanić.

On je napomenuo da "ukoliko nastavimo sa svađama u BiH nećemo uspjeti".

- Ukoliko se budemo dogovarali oko ovih stvari koje realno nisu neki problem, onda sam optimista. Mislim da ćemo ipak postići dogovor - zaključio je predsjedavajući Predsjedništva BiH.

Izvor: TV N1

Komentari / 11

Ostavite komentar
Name

aloo

22.04.2015 06:34

Ne svađa se narod jer jadan nema energije zbog gladi, vi se svađate iz objesti. Nemojte nas više braniti molim vas.

ODGOVORITE
Name

Cezar

22.04.2015 06:34

BiH će uspjeti samo ako pohapsi svoje vlasnike to jest likove koji su je strpali u svoj džep.

ODGOVORITE
Name

007

22.04.2015 07:15

Pa prestanite sa svađama.Radite ono za šta ste dobili glasova i poverenje birača.

ODGOVORITE
Name

iskren

22.04.2015 07:22

Gospodine Ivaniću prođe više od pola godine a te Vaše priče ne donose ama baš ništa bolje narodu, mi se koprcamo još u blatu i sve više tonemo u ovoj propasti višegodišnjoj a pomaka nema.

ODGOVORITE
Name

Aaa, Mamicu vam Jareću!

22.04.2015 07:23

Ma ne svađa se narod, nije se on svađao ni 92, ali ste nas vi zavadili (političari), i vi se ko fol u ime naroda svađate i branite narodne interese (sve tri konstutivna naroda, a one manjine kažete ko ih j..e. Gledaj samo zabrinutih faca, ko žao vam naroda. 45 mi je, ratovao,šta ćeš, ko sirotinja, nisam bio guzonjin sin pa da me sklone. Ja nikada neću otići iz Bosne, ali ću nastojati svim silama da djecu odavde pošaljem negdje da mogu da žive normalno, jer vi sa svojim patriotizmom će te možda uskoro zabraniti i da dišemo, jer svakako sve manje i manje jedemo.

ODGOVORITE
Name

deda kitoje

22.04.2015 07:57

Njihova tri odjela ko moja godišnja plata..j..bo vas ćaća više

ODGOVORITE
Name

DrPiga

22.04.2015 08:25

Mali Ivica pita tatu što je politika. Otac mu objašnjava na primjeru obitelji: "Evo na primjer ja donosim novac u kuću, znači ja sam kapitalizam. Tvoja mama ga očekuje i troši, ona je vlada. Zajedno se brinemo za tebe, ti si narod. Naša kućna pomoćnica predstavlja radnu klasu, a tvoj brat koji je još uvijek u pelenama predstavlja budućnost." Ivica odlazi na spavanje ali ga usred noći budi bratov plač. Odlazi po majku, ali ona spava. Odlazi po kućnu pomoćnicu u čijem krevetu pronalazi oca, kuca na vrata ali oboje spavaju. Vraća se u svoju sobu i drugo jutro kaže ocu: "Shvatio sam što je politika. Kapitalizam iskorištava radnu klasu dok vlada spava. Narod nitko ništa ne pita a budućnost je usrana."

ODGOVORITE
Name

skroman

22.04.2015 08:25

Zanimljiv mi je ovako ovaj Ivanic i taj Dodik, sto su svaki dan sve vise zabrinuti i nekad bace tako u 3-4 dana novu izreku....kao status na fejsu...a mjesecno zarađuju do 10 hiljada maraka...za sve su krivi novinari,sto ih prate i izvjestavaju narod o njima...vec 20 godina izvjestavate o njima, a nikakve koristi...imate kamere imate opremu, idite malo u prirodu snimajte ribolov, uzgajanje povrća, voća, svasta nesto, samo nemojte politicare...eto mene vise muci sto su mi mravi usli u rasadnik ne znam kako da ih istjeram,nego ovi na vlasti.

ODGOVORITE
Name

re aloo

22.04.2015 09:18

Po tebi, bolje je da narod bude gladan, jer čim se najede nakupiće se energije i eto problema.

ODGOVORITE
Name

acta econmica

22.04.2015 09:34

Hocemo reforme, a korumpirani smo..da li se moze nesto preskociti pa nastaviti dalje...Prvo rijesiti problem kriminala i bezvlasca u ovoj drzavi.Dok se ne suocimo direktno sa tim problemom nema napredka i svaki korak napred je dva unazad!!!

ODGOVORITE
Name

stojan

22.04.2015 10:55

Osim price i ne mozete nista narodu ponuditi.

ODGOVORITE