Пољска: Дијете оставили на чување - псу

Чак пет година затвора прети једном пару из Хожова на југу Пољске зато што су отишли на пијанку код познаника, а по старој пословици да је пас најбољи човеков пријатељ оставили на чување свог трогодишњег сина - бернардинцу.

Свијет 21.04.2015 | 15:12
Пољска: Дијете оставили на чување - псу

Протеклог викенда једна комшиница чула је запомагање и плач трогодишњег дечкића а када је изашла у ходник да види шта се дешава наишла је на отворена врата и у стану само на трогодишњака у сузама како седи са комшијским псом бернардинцем и чека родитеље.

Полиција је позвала хитну помоћ да дечака превезе у болницу да лекари провере да није болестан а патрола се упутила да тражи родитеље, казала је данас пољским медијима Јустина Ђеђић из локалне полиције.

Патрола је 37-годишњу мајку и 40-годишњег оца нашла тек након два сата, пијане са два промила алкохола у крви код познаника код којих су отишли на журку, уверени да је син у сигурним рукама, односно шапама.

Када су се отрезнили оптужени су за занемаривање бриге о детету за шта им по пољским законима прети до пет година затвора.

Извор: Блиц

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Црни

21.04.2015 14:22

Нормално данас се животиње показују боље од људи ни они лавови се не кољу више. Сад су то људи преузели.

ОДГОВОРИТЕ