Логораши из Вишеграда против Дукића

Регионално удружење логораша Вишеград тражи ванредну Изборну скупштину Савеза логораша Републике Српске, потврдио је за БН телевизију Драгиша Андрић, предсједник Удружења.

Република Српска 17.04.2015 | 22:35
Логораши из Вишеграда против Дукића

“Регионално удружење логораша Вишеград  донијело је одлуку да ће тражити ванредну Изборну скупштину на којој би били изабрани некомпромитовани органи Савеза логораша Републике Српске”, казао је Андрић.

Андрић је подсјетио да су логораши из Вишеграда прије два мјесеца одлучили да неће подржати поновни, четврти, избор Бранислава Дукића за предсједника Савеза логораша.

“Разлог томе је нетранспарентно трошење огромних финансијских средстава, што је констатовано из финансијског извјештаја књиговође. Такође, и због његове ратне прошлости”, каже Андрић и додаје:

“Нажалост на Изборној скупштини Савеза логораша Српске нас тројица који смо представљали Удружење логораша Вишеград били смо прегласани”.

Предсједник Удружења  подржао је Борачку организацију Републике Српске у притисцима на Бранисалва Дукића да се повуче са мјеста предсједника Савеза логораша Српске, што је на крају Дукић и учинио.

БН ТВ

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

сноуден

17.04.2015 15:10

Дукиц је политицки увлакац и лицемјер који има дугацак језик за рад лицних интереса а не интереса групације коју представља и добро је сто је смјењен али Дукица је много у Српској то је проблем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Страва

17.04.2015 15:31

Четврти пут!!! Па само по томе се види који је то смрад. Осладило му се, клипану.

ОДГОВОРИТЕ
Name

007

17.04.2015 15:56

Ако је "смрад"поднио оставку,чему шупља прича.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјордјо

17.04.2015 23:38

Срби у памет! Дукиц је дао медијску оставку. За суботу 18.04.2015 у 12,00 је сазвао предсједниство с намјером да му НЕ прихвати оставку. Подрска за Драгису Андрица.

Name

ВРС РВИ

17.04.2015 16:30

Људи хоће ли овдје ико одговарати за кривична дјела која учини. Јесте да су га прекинули у крађи али направио је он добар лични профит на рачун организације.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Два црна гаврана

17.04.2015 16:58

Кривичне одговорности нити има нити ће је бити. Нема ко да гони. Републичко тужилаштво вели да нема политичке воље, Окружно да нема пара за вјештаке, Специјално није надлежно, МУП се бави терористичким "изазовима" у и око Јемена... Ето, тако је, а добро није, нити ће да буде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

монализа

17.04.2015 18:15

Ни не треба да буде боље, народ није боље ни заслужио. Жао ми је неколицине свјесних и образованих који се пате а остали нека поцркају. Имају изборе да утичу на то ко ће бити изабран а они не могу донијети своју гу..цу на биралишта. слажу се да криминалци, подлаци, неспособни, подли и покварени, воде ову шталу. Ако се слажу, нека буде тако односно по њиховом. Оно јест да смрди у просторијама гдје се избори одвијају али то је лако ријешити, нека отворе прозоре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Давор

17.04.2015 19:51

Тај Дукић кога сам лично дуго познавао прије рата, рекао ми је да је ухапшен на самом почетку рата у Мају ,92 и да је све логоре прошао. Био сам у Храсници пословно прије мјесец дана и сазнао стварну истину. Па зашто је мене лагао, фуј . Па кад је могао старог пријатеља лагати засто не би лагао стварне логораше.

ОДГОВОРИТЕ
Name

компромис

17.04.2015 22:09

Нека дотицни организује удрузење дезертера АРБиХ или несто слицно нпр удрузење Срба дезертера из свих војски или удрузење дезертера из Федерације а који су у РС или несто тако па ако га ко призна нек краде и ста вец ради поставља бандере за струју и тако... Ил да организује удрузење дезертера БиХ тако мозе обухватити све дезертере и мозда да дода и ратне профитере тако да има с ким у друство.

ОДГОВОРИТЕ