Logoraši iz Višegrada protiv Dukića

Regionalno udruženje logoraša Višegrad traži vanrednu Izbornu skupštinu Saveza logoraša Republike Srpske, potvrdio je za BN televiziju Dragiša Andrić, predsjednik Udruženja.

Republika Srpska 17.04.2015 | 22:35
Logoraši iz Višegrada protiv Dukića

“Regionalno udruženje logoraša Višegrad  donijelo je odluku da će tražiti vanrednu Izbornu skupštinu na kojoj bi bili izabrani nekompromitovani organi Saveza logoraša Republike Srpske”, kazao je Andrić.

Andrić je podsjetio da su logoraši iz Višegrada prije dva mjeseca odlučili da neće podržati ponovni, četvrti, izbor Branislava Dukića za predsjednika Saveza logoraša.

“Razlog tome je netransparentno trošenje ogromnih finansijskih sredstava, što je konstatovano iz finansijskog izvještaja knjigovođe. Takođe, i zbog njegove ratne prošlosti”, kaže Andrić i dodaje:

“Nažalost na Izbornoj skupštini Saveza logoraša Srpske nas trojica koji smo predstavljali Udruženje logoraša Višegrad bili smo preglasani”.

Predsjednik Udruženja  podržao je Boračku organizaciju Republike Srpske u pritiscima na Branisalva Dukića da se povuče sa mjesta predsjednika Saveza logoraša Srpske, što je na kraju Dukić i učinio.

BN TV

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

snouden

17.04.2015 15:10

Dukic je politicki uvlakac i licemjer koji ima dugacak jezik za rad licnih interesa a ne interesa grupacije koju predstavlja i dobro je sto je smjenjen ali Dukica je mnogo u Srpskoj to je problem.

ODGOVORITE
Name

Strava

17.04.2015 15:31

Četvrti put!!! Pa samo po tome se vidi koji je to smrad. Osladilo mu se, klipanu.

ODGOVORITE
Name

007

17.04.2015 15:56

Ako je "smrad"podnio ostavku,čemu šuplja priča.

ODGOVORITE
Name

Djordjo

17.04.2015 23:38

Srbi u pamet! Dukic je dao medijsku ostavku. Za subotu 18.04.2015 u 12,00 je sazvao predsjednistvo s namjerom da mu NE prihvati ostavku. Podrska za Dragisu Andrica.

Name

VRS RVI

17.04.2015 16:30

Ljudi hoće li ovdje iko odgovarati za krivična djela koja učini. Jeste da su ga prekinuli u krađi ali napravio je on dobar lični profit na račun organizacije.

ODGOVORITE
Name

Dva crna gavrana

17.04.2015 16:58

Krivične odgovornosti niti ima niti će je biti. Nema ko da goni. Republičko tužilaštvo veli da nema političke volje, Okružno da nema para za vještake, Specijalno nije nadležno, MUP se bavi terorističkim "izazovima" u i oko Jemena... Eto, tako je, a dobro nije, niti će da bude.

ODGOVORITE
Name

monaliza

17.04.2015 18:15

Ni ne treba da bude bolje, narod nije bolje ni zaslužio. Žao mi je nekolicine svjesnih i obrazovanih koji se pate a ostali neka pocrkaju. Imaju izbore da utiču na to ko će biti izabran a oni ne mogu donijeti svoju gu..cu na birališta. slažu se da kriminalci, podlaci, nesposobni, podli i pokvareni, vode ovu štalu. Ako se slažu, neka bude tako odnosno po njihovom. Ono jest da smrdi u prostorijama gdje se izbori odvijaju ali to je lako riješiti, neka otvore prozore.

ODGOVORITE
Name

Davor

17.04.2015 19:51

Taj Dukić koga sam lično dugo poznavao prije rata, rekao mi je da je uhapšen na samom početku rata u Maju ,92 i da je sve logore prošao. Bio sam u Hrasnici poslovno prije mjesec dana i saznao stvarnu istinu. Pa zašto je mene lagao, fuj . Pa kad je mogao starog prijatelja lagati zasto ne bi lagao stvarne logoraše.

ODGOVORITE
Name

kompromis

17.04.2015 22:09

Neka doticni organizuje udruzenje dezertera ARBiH ili nesto slicno npr udruzenje Srba dezertera iz svih vojski ili udruzenje dezertera iz Federacije a koji su u RS ili nesto tako pa ako ga ko prizna nek krade i sta vec radi postavlja bandere za struju i tako... Il da organizuje udruzenje dezertera BiH tako moze obuhvatiti sve dezertere i mozda da doda i ratne profitere tako da ima s kim u drustvo.

ODGOVORITE