Хамилтон шампањцем бахато прскао хостесу

Након освојеног првог места Луис Хамилтон је шампањцем испрскао једну од хостеса.

Забава 15.04.2015 | 11:14
Хамилтон шампањцем бахато прскао хостесу

Бранилац титуле првака света у Формули 1, Луис Хамилтон у недељу освојио је прво место у трци за Велику награду Кине, која се возила у Шангају. Након победе Хамилтон је шампањцем попрскао хостесу, како би прославио победу.

Својим безобзирним понашањем Хамилтон је изазвао контра ефекат. Уместо похвала за освојено прво место, уследило је мноштво негативних коментара.

Британски медији су такође били шокирани понашањем возача формуле, а своје негодовање изразила је и представница кампање против сексизма, Роуз Хардие.

- Фотографије показују како хостеса није случајно попрскана, шампањац је усмерен у њено лице, а судећи по њеном погледу, очито да не ужива.

Девојка је заиста била у тешком положају, није имала други избор него да стоји
тамо.

- Он је злоупотребио свој полажај. Његово понашање је себично и безобзирно.
Мислимо да би Хамилтон требало да се извини због свог поступка и да размисли како ће се понашати у будућности - изјавила је Роуз.

Твитер је био преплављен негативним коментарима. Неки су Хамилтона назвали "насилником", други су исказали гађење, а неки су то доживели као велику срамоту за Британију.

Извор: Блиц

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ЗМП

15.04.2015 12:45

Ма, јок! Права истина је да је он њу у том тренутку силовао 2 пута и нанио јој тешке тјелесне повреде, опасне по живот, али се толико брзо све десило, да камере нису стигле ухватити! Забога, па тога је било откад постоје такви циркуси и сад одједном је то сексизам и дискриминисање и Бог зна шта све још! Лова, бато, само лова је у игри! Ко те од тих познатих само и наопако погледа, ома га нападај и тражи пар милиона! Данас је све на продају и куповину и само се чека прилика!

ОДГОВОРИТЕ