На помолу фудбалски ''ол-стар'', Меси и ЦР7 заједно у тиму!

Замислите Лионела Месија и Кристијана Роналда у истом дресу? Врло је могуће од 2017. године, пошто Европска фудбалска унија (УЕФА) планира одржавање пријатељског Ол-стар меча по узору на истоимено такмичење у НБА лиги, у којем би играли тимови састављени од најбољих играча Европе.

Фудбал 14.04.2015 | 21:20
На помолу фудбалски ''ол-стар'', Меси и ЦР7 заједно у тиму!

Како преноси "Ел мундо Депортиво", тимови би се звали "Север" и "Југ", а у њима би наступали играчи из енглеске Премијер лиге, Бундеслиге и руског првенства, односно фудбалери тимова из Италије, Шпаније и Француске.

То значи да би у тиму "Југа" заједно наступили Кристијано Роналдо и Лионел Меси, што би сигурно сви волели да виде.

Како јавља шпански дневник, играчи би се бирали гласањем путем интернета и из једне клуба највише би могло да се нађе три фудбалера, а идеја је већ представљена највећим европским екипама попут Барселоне и Реал Мадрида.

Ако дође до реализације и ако би састави тимова остали исти, на једној страни би, на пример, могли да се нађу Нојер, Тери, Хумелс, Алаба, Робен, Ди Марија, Силва, Ројс, Алексис Санчез, Агуеро и Азар, а њима би се супротставили Буфон, Данило, Серхио Рамос, Пике, Тијаго Силва, Погба, Коке, Нејмар, Меси, Роналдо, Ибрахимовић.

Нема сумње да би спектакл био загарантован.

Коментари / 0

Оставите коментар