Тевез: Можемо да освојимо ЛШ!

Фудбалер Јувентуса Карлос Тевез оценио је да његова екипа ове сезоне може да освоји Лигу шампиона.

Фудбал 14.04.2015 | 09:20
Тевез: Можемо да освојимо ЛШ!

"Јуве" у уторак од 20.45 у Торину игра против Монака прву четвртфиналну утакмицу елитног надметања.

Првак Италије је до четвртфинала дошао пошто је елиминисао Борусију из Дортмунда укупним резултатом 5:1, а Монако је избацио Арсенал (3:3) захваљујући правилу о постигнутом голу у гостима.

Јувентус је у суботу изгубио од последњепласиране Парме, а Тевез је рекао да је то била "незгода".

"Утакмице против Борусије су показале да можемо да идемо далеко. Све зависи од нас. Јувентус може да победи сваку екипу, а то смо и показали. Ниједан тим није ван нашег домета, можемо до трофеја", рекао је Тевез за лист Република.

Тевез је 2008. године освојио Лигу шампиона са Манчестер јунајтедом, а постигао је гол из пенала, после којих је клуб са Олд Трафорда победио Челси, 6:5.
Он је истакао да се његова екипа разликује од тадашњег тима Манчестер јунајтеда.

"То је била другачија ситуација. Тамо су били сјањи појединци - Кристијано Роналдо, Вејн Руни, Рајан Гигс, Рио Фердинанд и Пол Сколс. Ми смо екипа и тешко нас је победити. Можемо да будемо као Атлетико из прошле сезоне, само са бољим
крајем", рекао је 31-годишњи аргентински фудбалер.

Тевез је ове сезоне постигао 25 голова у свим такмичењима и на томе захвалио саиграчима и тренеру Масимилијану Алегрију.

"Они ми уливају много самопоуздања. Задовољан сам оним што тренер тражи од мене. Направили смо неку врсту договора - када добијем лопту могу да радим шта год желим, али у одбрани морам да обављам одређене задатке. Волим да сам у контакту с лоптом, ако ми је не додаш, ја ћу је освојити", рекао је Тевез.

Коментари / 0

Оставите коментар