Игор Вукојевић повријеђен у удесу

Популарни пјевач Игор Вукојевић повређен је прије неколико дана у саобраћајној несрећи недалеко од Маглаја, када се из Сарајева враћао кући у Добој.

Босна и Херцеговина 08.04.2015 | 08:10
Игор Вукојевић повријеђен у удесу

Несрећа се догодила у петак навече када је пред Игоров "ситроен 8" са споредног пута излетео "фијат пунто" и директно се с њим сударио.

Певачев аутомобил је смрскан, а он каже да је угруван, да је добио неколико шавова испод десног ока, а да ће месец дана носити крагну за имобилизацију врата. Игор каже да ће неко време бити код куће, на поштеди, и да ће промоцију спота за дует с Гоцом Тржан организовати када се мало опорави.

- "Фијат" је излетио с неке ливаде поред аутобуског стајалишта директно пред мене. Удар је био страшан, а аутомобил ми је уништен. Међутим, мени је битно само да није било озбиљнијих последица. Угрувао сам се и разбио главу, носим крагну за имобилизацију врата, али нема разлога за бригу. Остаћу неко време код куће и трудићу се да се што пре опоравим, а у томе имам озбиљну помоћ - мојих троје клинаца који се максимално труде да ме забаве и скрену пажњу с повреда - каже Игор.

Он прича да га све боли, али да му је најважније да се све завршило с минималним последицама. Врат ће се опоравити, а како крагна није по најновијој моди, његове кћерке узраста две и три и по године, као и четрнаестогодишњи син, побринули су се да се татин стил поправи, па су му нацртали машну.

- Најважније је да се они нису истраумирали због овога и да знају да ћу се опоравити брзо. Сад сам с њима код куће, дружимо се и играмо по цели дан, иако ме све боли. Нема везе, битно је да је жива глава. Промоција може да сачека, али треба да објасним слушаоцима и гледаоцима где сам нестао. Планирао сам обилазак БиХ, Србије и Црне Горе ових дана, гостовања на бројним телевизијама, али то може мало да сачека док будем у форми за повратак у медије - каже Игор.

Игор је иначе познат по својој скромности, а иако му је жао аутомобила, каже да штета није велика, јер је најважније да се све завршило добро.

- Жао ми је аутомобила, јер ме је стварно добро служио, али далеко је најважније да нико од учесника у овом удесу није животно угрожен. Свима желим да се брзо опораве и да ово заборавимо - каже Игор.

(Пресс)

Коментари / 0

Оставите коментар