Igor Vukojević povrijeđen u udesu

Popularni pjevač Igor Vukojević povređen je prije nekoliko dana u saobraćajnoj nesreći nedaleko od Maglaja, kada se iz Sarajeva vraćao kući u Doboj.

Bosna i Hercegovina 08.04.2015 | 08:10
Igor Vukojević povrijeđen u udesu

Nesreća se dogodila u petak naveče kada je pred Igorov "sitroen 8" sa sporednog puta izleteo "fijat punto" i direktno se s njim sudario.

Pevačev automobil je smrskan, a on kaže da je ugruvan, da je dobio nekoliko šavova ispod desnog oka, a da će mesec dana nositi kragnu za imobilizaciju vrata. Igor kaže da će neko vreme biti kod kuće, na poštedi, i da će promociju spota za duet s Gocom Tržan organizovati kada se malo oporavi.

- "Fijat" je izletio s neke livade pored autobuskog stajališta direktno pred mene. Udar je bio strašan, a automobil mi je uništen. Međutim, meni je bitno samo da nije bilo ozbiljnijih posledica. Ugruvao sam se i razbio glavu, nosim kragnu za imobilizaciju vrata, ali nema razloga za brigu. Ostaću neko vreme kod kuće i trudiću se da se što pre oporavim, a u tome imam ozbiljnu pomoć - mojih troje klinaca koji se maksimalno trude da me zabave i skrenu pažnju s povreda - kaže Igor.

On priča da ga sve boli, ali da mu je najvažnije da se sve završilo s minimalnim posledicama. Vrat će se oporaviti, a kako kragna nije po najnovijoj modi, njegove kćerke uzrasta dve i tri i po godine, kao i četrnaestogodišnji sin, pobrinuli su se da se tatin stil popravi, pa su mu nacrtali mašnu.

- Najvažnije je da se oni nisu istraumirali zbog ovoga i da znaju da ću se oporaviti brzo. Sad sam s njima kod kuće, družimo se i igramo po celi dan, iako me sve boli. Nema veze, bitno je da je živa glava. Promocija može da sačeka, ali treba da objasnim slušaocima i gledaocima gde sam nestao. Planirao sam obilazak BiH, Srbije i Crne Gore ovih dana, gostovanja na brojnim televizijama, ali to može malo da sačeka dok budem u formi za povratak u medije - kaže Igor.

Igor je inače poznat po svojoj skromnosti, a iako mu je žao automobila, kaže da šteta nije velika, jer je najvažnije da se sve završilo dobro.

- Žao mi je automobila, jer me je stvarno dobro služio, ali daleko je najvažnije da niko od učesnika u ovom udesu nije životno ugrožen. Svima želim da se brzo oporave i da ovo zaboravimo - kaže Igor.

(Press)

Komentari / 0

Ostavite komentar