Том Круз се због религије одрекао и рођене кћерке

Холивудски глумац Том Круз већ годину дана није видео своју ћеркицу Сури, објавио је портал ТМЗ. Како се наводи, постоје сумње да Том избегава ћерку јер ју је сајентолошка црква којој он припада прогласила "непожељном".

Забава 07.04.2015 | 12:54
Том Круз се због религије одрекао и рођене кћерке

Сам Круз признао је да своју ћерку није видео месецима јер је снимао пети део филма "Немогућа мисија" у Лондону, али да је бројао сате у жељи да је што пре поново види.

Ипак, према сазнањима портала ТМЗ, две недеље након што се снимање завршило, Том није посетио своју ћерку, а пријатељи његове бивше жене Кејти Холмс тврде да је ситуација још гора.

Наиме, извори блиски Кејти тврде да Том није видео осмогодишњу Сури готово годину дана, као и да је разлог томе тај што је Сури, заједно са својом мајком проглашена "непожељном" у круговима сајентолошке цркве. Ипак, сајентолози су ове оптужбе одбацили као нетачне.

Крузов представник за штампу тврди како ове изјаве нису истините, и како је Том своју ћерку виђао далеко од очију јавности.

Подсетимо, недавно је изашао документарни филм о сајентолошкој цркви који је разоткрио многе тајне везане за његове чланове.

Том Круз је већ недељама под лупом јавности због наводне љубавне везе са колегом, Џоном Траволтом.

Извор: Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар