Мушкарци оптужили Мајкла Џексона

Два мушкарца који тврде да их је, док су били деца, Мајкл Џексон сексуално злостављао надају се да ће им суд допустити да туже фондацију покојног певача.

Забава 06.04.2015 | 21:06
Мушкарци оптужили Мајкла Џексона

Вејд Робсон (32) и Џејмс Сафечак (36) тврде да их је Мајкл Џексон сексуално злостављао док су били деца. Своје тужбе предали су суду у Лос Анђелесу где ће судија у уторак одлучити имају ли основе и права тражити део од 1,5 милијарди долара, колико вреди фондација покојног глумца.

Обојица су, наиме, своје тужбе предали дуго након законског рока од годину дана након смрти туженог 2009. године. Уколико суд призна њихове тужбе, чуће се нови детаљи о томе како је покојни "Краљ попа" сексуално злостављао малолетнике.

Аустралијски плесни кореограф, Вејд Робсон, некада је свим силама бранио Џексона, па је чак сведочио да га Џексон никада није злостављао на суђењу 2005. године, што је било кључно за тадашњу Мајклову ослобађајућу пресуду. Он сада каже да је живео у заблуди и порицању последње 22 године и да сада не може да ради због бола коју му је Џексон нанео. Он је "Краља попа" упознао када је имао тек пет година, а тврди да је злостављање почело када је био седмогодишњак.

Сафечак каже да је Мајкла упознао када је имао осам година, а да је злостављање почело годину дана касније. У својој тужби навео је да је Џексон с њим имао тајно венчање на којем му је дао прстен који је симболизовао њихову "вечну љубав". Такође, у тужби је навео и да је Мајкл његовом оцу дао чек на милион долара. Тврди да је био злостављан преко сто пута.

Адвокати пара су за Њујорк Пост рекли и како је Мајкл током живота својим сексуалним жртвама, њих око 20, исплатио око 200 милиона долара да би ћутали.

Извор: Блиц

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Мирјана Благојевић

21.03.2019 17:42

Немогу да верујем у ове прице.Узас.Мајкл је особа која је много много новца дала за помоц болесној деци.А ово су људи који су покушали а и даље покусавају после његове смрти да зараде новац. Надам се искрено да це им се све то једног дана вратити.

ОДГОВОРИТЕ