Србија жели ЕП 2017.!

Председник КСС Драган Ђилас рекао је да је Влада Србије подржала предлог да национални савез поднесе кандидатуру за организацију ЕП за сениорке 2017. године.

Кошарка 07.04.2015 | 15:20
Србија жели ЕП 2017.!

"Пошто је одустала Шведска, једини противканидат биће нам Чешка", изјавио је Ђилас на првој редовној седници КШ.

Он је навео да је било много разговора и са Кошаркашком лигом Србије, а да руководство Савеза у среду у Женеви очекује састанак са челницима ФИБА.

"Видећемо да ли ће бити изнети неки предлози или ће састанак бити само информативан", истакао је Ђилас за сајт КСС, додајући да није прошло много времена између две седнице Скупштине, тако да није било превише активности.

"Треба издвојити организацију финаног турнира Милана Циге Васојевића у Зрењанину, која је била на врхунском ниову и на чему треба честитати Кошаркашком савезу Војводине. Имали смо неколико седница Управног одбора, на којима смо донели техничке одлуке везане за развој и популаризацију баскета „3 на 3" који ће највероватније постати олимпијски спорт. За развој овог спорта биће задужен Дејан Димитријевић", казао је Ђилас.

Седници Скупштине КСС у Кући кошарке присуствовало је 26 од 32 делегата, а поред Ђиласа, присутни су били почасни председник КСС Бора Станковић, као и сва четири ресорна потпредседника, Дејан Томашевић, Игор Ракочевић, Ана Јоковић и Андрија Клеут.

Председник Скупштине КСС Драган Гачић констатовао је да су делегати све одлуке донели једногласно, тако што су усвојили записник са Изборне седнице одржане у Нишу, годишњи извештај Надзорног одбора за 2014, годишњи финансијски извештај за прошлу, као и финансијски план за ову годину.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ЈА

07.04.2015 17:17

Само ви сањате!

ОДГОВОРИТЕ