Келер: Масони желе нову Европу

Мајстор Великог Оријента у Београду. Келер: Сви смо разочарани у ЕУ.

Свијет 06.04.2015 | 13:45
Келер: Масони желе нову Европу

- Србија може да угради свој камен демократије у изградњи Европске уније, јер је вашој земљи место у Европи.

Овако сажето гласи главна порука коју је велики мајстор Данијел Келер, председник Савета реда масонске обедијенције Велики Оријент из Француске, пренео српским слободним зидарима и јавности приликом своје посете Београду. Келер је у суботу увече на факултету за медије и комуникације одржао предавање "Придруживање Србије Европској унији у светлости Великог оријента".

Говорећи о масонима као зачетницима идеје о стварању "универзалне, уједињене и демократске Европе од Атлантика до Урала", коју остварују кроз Друштво народа, Европску заједницу и ЕУ, велики мајстор је истакао да данас постоји велико разорачање код Срба, али и код Француза у ЕУ.

- Разочарање грађана у ЕУ, које је присутно широм Европе, последица је технократизације и бирократизације Уније - констановао је Келер.

Према његовом мишљењу, Европа није у могућности да реши економску кризу, па прети опасност да и Француска доживи ударе какви су погодили Грачку и Шпанију.

- Европа је мртва, а ЕУ је на самрти, јер се двоуми између федералне Европе и Европе уједињених народа. Нама масонима је потребна нова Европа као земља уједињених народа и земаља без граница. Србија треба да буде 29. чланица ЕУ, јер настоји да буде слободна земља. Србија је битан актер стварања нове Европе као земље удружених народа, јер се налази на раскрсници која спаја Стари континент са светом - истакао је велики мајстор.

БОМБАРДОВАЊЕ

На питање зашто је Европа дозволила да НАТО 1999. године бомбардује српски народ, велики мајстор Данијел Келер није одговорио. Само је рекао да је и Француска преживела бомбардовање 1941. и да је потом кренула путем помирења!?

КОНФЕРЕНЦИЈА У МАЈУ

О новој Европи и будућности ЕУ биће посебно речи на Конференцији Великог оријента Француске у мају, на којој ће присуствовати масони из двадесет држава, како би допринели стварању "братске Европе".

Извор: Вечерње новости

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

ВРС РВИ

06.04.2015 12:55

Баш овај лијепо прича. Добро се зна ко су Масони и да они управљају скоро цијелим свјетом. Ова изјава да ЕУ требала ићи до Урала звучи тако безазлено, а зна се чему то води и већ је оичело. У емисији АТВ БЛ пуковник у пенизији, доктор војних нукс теорије ратовања и војне доктрине. Стручњск зс неоружане облике агресије

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

06.04.2015 13:09

Баш овај лијепо прича. Добро се зна ко су Масони и да они управљају скоро цијелим свјетом. Ова изјава да и ЕУ требала ићи до Урала звучи тако безазлено а зна се чему то води и већ је оичело. У емисији АТВ БЛ пуковник у пенизији, доктор војних наука теорије ратовања и војне доктрине. Стручњск зс неоружане облике агресије, писац књига о теоријама завјере проф. др. Светозар Радишић одлично објашњава рад масона. Њима су још остали проблем Русија и Кина, поготово Русија јер не знају чиме располажу. Иначе НАТО је њихова приватна војска и кроје судбину на скоро цјелој земљи. Изазивају немире, бомбардовања, убиства, судове, заштите од одговорности кога хоће као што су наравно заштитили НАТО за силне злочине над Србима. Они имају скоро цијели свјетски капитал и крајњи циљ им је само новац. Гледао сам емисију неколико пута, веома је занимљива и објашњава многе ситуације у свијету. Неко им једном ваља а за пар година је злочинац. Треба се чувати од њих колико се може.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

06.04.2015 21:42

Масони су као окултисти и слободни зидари били самостални у Енглеској сва док их Ватикан није ставио под своју команду. Зна се да у Србији са: СНС, СПС, ДСС, итд..., управљају масони, а са ДС, НДС, ЛСВ, ЗЗС, ДЗВМ итд.., управљају језуити. У питању су две вертикале које су под командом Црног папа у Ватикану. Ватикан је од Србије направио логор смрти. Морамо укинути католички модел власти и поставити једног Високог представника да управља са нама. Спас нам је да призводимо органску храну, јер Ватикан Запад храни са ГМО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СССС

07.04.2015 05:54

ПА И СРБИЈА ЈЕ ДОЖИВЕЛА БОМБАРДОВАЊЕ И ТО ИТНЕНАДА 06.04.1941 И ОПЕТ 1999 ГОД. А ВИ ХОЧЕТЕ НЕКО ПОМИРЕЊЕ.ПРВО БИ ТРЕБАЛИ ДА СЕ ИЗВИНЕТЕ СРБИЈИ И ЗА ЗЛО КОЈЕ СТЕ ЈОЈ НАНЕЛИ И ДА ГЛЕДАТЕ НА ЊУ КАО НА ЈЕДНУ ЦИВИЛИЗОВАНУ ДРЖАВИ КАКВА ИЈЕСТЕ А НЕ ДА ШТИТИТЕ ИЗРОДЕ КАО ШТО СУ ШИПТАРИ И ПОДРЖАВАТЕ СВАКОГ КО ПЉУЈЕ ПО СРБИЈИ.ЗАТО НЕМОЈТЕ ДА ПРИЧАТЕ КАКО ВАМ ЈЕ СТАЛИ ДО СРБИЈЕ И КАКО ЈЕ ОНА ВАЖНА.ВАЖНА ЈЕ САМО ТАДА КАД ВАМ ТРЕБА.СРБИЈА ЈЕ УВЕК БИЛА НА СТРАНИ САВЕЗНИКА А ВИ СТЕ ЈОЈ ВАРАТИЛИ БОМБАРДОВАЊЕМ.МАНИТЕ СЕ ПРАЗНИХ ПРИЧА.

ОДГОВОРИТЕ