Keler: Masoni žele novu Evropu

Majstor Velikog Orijenta u Beogradu. Keler: Svi smo razočarani u EU.

Svijet 06.04.2015 | 13:45
Keler: Masoni žele novu Evropu

- Srbija može da ugradi svoj kamen demokratije u izgradnji Evropske unije, jer je vašoj zemlji mesto u Evropi.

Ovako sažeto glasi glavna poruka koju je veliki majstor Danijel Keler, predsednik Saveta reda masonske obedijencije Veliki Orijent iz Francuske, preneo srpskim slobodnim zidarima i javnosti prilikom svoje posete Beogradu. Keler je u subotu uveče na fakultetu za medije i komunikacije održao predavanje "Pridruživanje Srbije Evropskoj uniji u svetlosti Velikog orijenta".

Govoreći o masonima kao začetnicima ideje o stvaranju "univerzalne, ujedinjene i demokratske Evrope od Atlantika do Urala", koju ostvaruju kroz Društvo naroda, Evropsku zajednicu i EU, veliki majstor je istakao da danas postoji veliko razoračanje kod Srba, ali i kod Francuza u EU.

- Razočaranje građana u EU, koje je prisutno širom Evrope, posledica je tehnokratizacije i birokratizacije Unije - konstanovao je Keler.

Prema njegovom mišljenju, Evropa nije u mogućnosti da reši ekonomsku krizu, pa preti opasnost da i Francuska doživi udare kakvi su pogodili Gračku i Španiju.

- Evropa je mrtva, a EU je na samrti, jer se dvoumi između federalne Evrope i Evrope ujedinjenih naroda. Nama masonima je potrebna nova Evropa kao zemlja ujedinjenih naroda i zemalja bez granica. Srbija treba da bude 29. članica EU, jer nastoji da bude slobodna zemlja. Srbija je bitan akter stvaranja nove Evrope kao zemlje udruženih naroda, jer se nalazi na raskrsnici koja spaja Stari kontinent sa svetom - istakao je veliki majstor.

BOMBARDOVANjE

Na pitanje zašto je Evropa dozvolila da NATO 1999. godine bombarduje srpski narod, veliki majstor Danijel Keler nije odgovorio. Samo je rekao da je i Francuska preživela bombardovanje 1941. i da je potom krenula putem pomirenja!?

KONFERENCIJA U MAJU

O novoj Evropi i budućnosti EU biće posebno reči na Konferenciji Velikog orijenta Francuske u maju, na kojoj će prisustvovati masoni iz dvadeset država, kako bi doprineli stvaranju "bratske Evrope".

Izvor: Večernje novosti

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

VRS RVI

06.04.2015 12:55

Baš ovaj lijepo priča. Dobro se zna ko su Masoni i da oni upravljaju skoro cijelim svjetom. Ova izjava da EU trebala ići do Urala zvuči tako bezazleno, a zna se čemu to vodi i već je oičelo. U emisiji ATV BL pukovnik u peniziji, doktor vojnih nuks teorije ratovanja i vojne doktrine. Stručnjsk zs neoružane oblike agresije

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

06.04.2015 13:09

Baš ovaj lijepo priča. Dobro se zna ko su Masoni i da oni upravljaju skoro cijelim svjetom. Ova izjava da i EU trebala ići do Urala zvuči tako bezazleno a zna se čemu to vodi i već je oičelo. U emisiji ATV BL pukovnik u peniziji, doktor vojnih nauka teorije ratovanja i vojne doktrine. Stručnjsk zs neoružane oblike agresije, pisac knjiga o teorijama zavjere prof. dr. Svetozar Radišić odlično objašnjava rad masona. Njima su još ostali problem Rusija i Kina, pogotovo Rusija jer ne znaju čime raspolažu. Inače NATO je njihova privatna vojska i kroje sudbinu na skoro cjeloj zemlji. Izazivaju nemire, bombardovanja, ubistva, sudove, zaštite od odgovornosti koga hoće kao što su naravno zaštitili NATO za silne zločine nad Srbima. Oni imaju skoro cijeli svjetski kapital i krajnji cilj im je samo novac. Gledao sam emisiju nekoliko puta, veoma je zanimljiva i objašnjava mnoge situacije u svijetu. Neko im jednom valja a za par godina je zločinac. Treba se čuvati od njih koliko se može.

ODGOVORITE
Name

Zoran

06.04.2015 21:42

Masoni su kao okultisti i slobodni zidari bili samostalni u Engleskoj sva dok ih Vatikan nije stavio pod svoju komandu. Zna se da u Srbiji sa: SNS, SPS, DSS, itd..., upravljaju masoni, a sa DS, NDS, LSV, ZZS, DZVM itd.., upravljaju jezuiti. U pitanju su dve vertikale koje su pod komandom Crnog papa u Vatikanu. Vatikan je od Srbije napravio logor smrti. Moramo ukinuti katolički model vlasti i postaviti jednog Visokog predstavnika da upravlja sa nama. Spas nam je da prizvodimo organsku hranu, jer Vatikan Zapad hrani sa GMO.

ODGOVORITE
Name

SSSS

07.04.2015 05:54

PA I SRBIJA JE DOŽIVELA BOMBARDOVANJE I TO ITNENADA 06.04.1941 I OPET 1999 GOD. A VI HOČETE NEKO POMIRENJE.PRVO BI TREBALI DA SE IZVINETE SRBIJI I ZA ZLO KOJE STE JOJ NANELI I DA GLEDATE NA NJU KAO NA JEDNU CIVILIZOVANU DRŽAVI KAKVA IJESTE A NE DA ŠTITITE IZRODE KAO ŠTO SU ŠIPTARI I PODRŽAVATE SVAKOG KO PLJUJE PO SRBIJI.ZATO NEMOJTE DA PRIČATE KAKO VAM JE STALI DO SRBIJE I KAKO JE ONA VAŽNA.VAŽNA JE SAMO TADA KAD VAM TREBA.SRBIJA JE UVEK BILA NA STRANI SAVEZNIKA A VI STE JOJ VARATILI BOMBARDOVANJEM.MANITE SE PRAZNIH PRIČA.

ODGOVORITE