Бахати отац у гепеку возио своју дјецу

Бројне полицијске снага, након праве филмске потере, зауставиле су код зграде Владе Србије, у Београду, бахатог оца С.М. (40) који је у гепеку БМВ-а возио своја два малолетна детета. Неодговорном возачу полиција је написала прекршајну пријаву за тешко дело угрожавања живота деце у саобраћају.

Србија 31.03.2015 | 07:35
Бахати отац у гепеку возио своју дјецу

Несрећна деца стара од 7 до 10 година била су физичка затворена у пртљажнику, а полицији је то дојавио радник бензинске пумпе у Жаркову након чега је почела јурњава по граду пошто су све патроле МУП-а алармиране.

Дојава је била да је реч о отмици што је додатно драматизовало целокупну ситуацију. Сат времена након пријаве БМВ је заустављен у центру града, у близини зграде Владе Србије, када је примеђен на сигурносним камерама.

Како сазнајемо, у БМВ-у је било укупно седам особа - петоро у путничком делу, а двоје деце у гепеку. Чим су га полицајци зауставили возач је започео расправу.

- Шта хоћете, деца су моја. Немам места у колима и имам право да их возим како год хоћу - рекао им је С.М. који је управљао возилом.

После провере испоставило се да је он отац деце. Полиција је поднела прекршајну пријаву за тешко дело угрожавања живота деце у саобраћају, а С.М. је пуштен уз пријаву.

Полицајци су били слеђени када су добили дојаву да је отето двоје деце и то само неколико недеља после отмице мале Маше.

- Са највишег места одмах је наређено да се у потеру укључе све расположове снаге. Када смо ухватили мушкарца није имао намеру да бежи. Били смо опрезни, али се убрзо испоставило да је он отац деце која су била у пртљажнику - кажу у полицији.

(Блиц)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

оо

31.03.2015 11:43

Лудило а претпостављам да је човјек хтео добро да уради да не остави никога !

ОДГОВОРИТЕ
Name

гепек

01.04.2015 05:04

Имам петеро дјеце па сам понекад приморан да урадим исто у каравану то не представља никакав проблем дјеца се цак свадјају ко це у гепек из неког само њима знаног разлога тамо им је занимљивија возња.

ОДГОВОРИТЕ