Носи стезник 23 сата дневно већ 6 година

Двадесетпетогодишња Алеира Авендано болесно је опседнута модом "изузетно танког струка" па је корсетима сузила свој струк на 50 центиметара.

Свијет 29.03.2015 | 14:07
Носи стезник 23 сата дневно већ 6 година

Алеира се бави моделингом и последњих шест година непрестано је носила стезник како би постигла жељене резултате.

Иако су је доктори упозоравали на велике здравствене ризике које би могла да има због екстремног изгледа за којим жуди, Алериа је игнорисала упозорења, пише Дејли Мејл.

- У потпуности сам опседнута стезницима и корсетима, чак спавам с њима. Обожавам осећај притиска и скидам их само сат времена дневно како бих могла да се окупам - каже Алериа.

Доктори истичу како Алеира има среће што њено здравље још увек није нарушено, али могла би да има великих проблема ако настави да носи стезнике.

Она се строго придржава дијете која се састоји од беланцета, много воћа и врло мало меса. Осим мучења које трпи у виду стезника, оперисала је нос, бутине и усне, имала је три пластичне операције на грудима, а радила је и липосукцију.

Извор: Србија данас

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

драган

29.03.2015 12:35

У парове треба да удје и одлично би се уклопила са оним болесницима!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

због славе

29.03.2015 15:02

Неце она дуго.Органе растјерала у горњи и доњи дио тјела.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

30.03.2015 12:49

Болест, сва је асиметрична. Једина предност је што никада неће морати да ради лифтинг лица. Довољно је са да скине стезник и све ће се затегнути.

ОДГОВОРИТЕ