Nosi steznik 23 sata dnevno već 6 godina

Dvadesetpetogodišnja Aleira Avendano bolesno je opsednuta modom "izuzetno tankog struka" pa je korsetima suzila svoj struk na 50 centimetara.

Svijet 29.03.2015 | 14:07
Nosi steznik 23 sata dnevno već 6 godina

Aleira se bavi modelingom i poslednjih šest godina neprestano je nosila steznik kako bi postigla željene rezultate.

Iako su je doktori upozoravali na velike zdravstvene rizike koje bi mogla da ima zbog ekstremnog izgleda za kojim žudi, Aleria je ignorisala upozorenja, piše Dejli Mejl.

- U potpunosti sam opsednuta steznicima i korsetima, čak spavam s njima. Obožavam osećaj pritiska i skidam ih samo sat vremena dnevno kako bih mogla da se okupam - kaže Aleria.

Doktori ističu kako Aleira ima sreće što njeno zdravlje još uvek nije narušeno, ali mogla bi da ima velikih problema ako nastavi da nosi steznike.

Ona se strogo pridržava dijete koja se sastoji od belanceta, mnogo voća i vrlo malo mesa. Osim mučenja koje trpi u vidu steznika, operisala je nos, butine i usne, imala je tri plastične operacije na grudima, a radila je i liposukciju.

Izvor: Srbija danas

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

dragan

29.03.2015 12:35

U parove treba da udje i odlično bi se uklopila sa onim bolesnicima!!

ODGOVORITE
Name

zbog slave

29.03.2015 15:02

Nece ona dugo.Organe rastjerala u gornji i donji dio tjela.

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

30.03.2015 12:49

Bolest, sva je asimetrična. Jedina prednost je što nikada neće morati da radi lifting lica. Dovoljno je sa da skine steznik i sve će se zategnuti.

ODGOVORITE