Наследник шведског трона се жени порно звијездом

Карл Филип, трећи у реду за наслеђе шведског престола, 13. јуна ће се венчати са Софијом Хелквист, бившом порно-звездом која је рекламирала доњи веш.

Забава 27.03.2015 | 11:28
Наследник шведског трона се жени порно звијездом

Пар се пре четири године упознао у једној дискотеци, а судбоносно „да“ ће изговорити уз благослов краља Карла XВИ Густава и краљице Силвије.

Церемонија ће се одржати у капели краљевске палате у Стокхолму, на истом месту на којем се раније венчала млађа сестра Карла Филипа, принцеза Мадлен.

Голишаве фотографије Софије Хелквист (29) појављивале су се у рекламним каталозима и на билбордима широм Шведске. Међутим, откад је објављена вест о њеној веридби, шведски медији су престали да помињу њену прошлост и сада је представљају као „бившу студенткињу економије и енглеског језика“.

Претходних месеци кружиле су гласине о томе да се краљ првобитно противио склапању брака, али је Софија такве наводе назвала измишљотинама.

- Од првог дана ме је прихватио као своју ћерку и постарао се да се осећам као код куће - рекла је она.

Принц Карл Филип (35) студирао је шумарство и пољопривреду на шведском Факултету за пољопривредне науке. Прати га статус плејбоја и проблематичног момка. На Јутјубу постоји снимак његове туче са групом мушкараца испред ноћног клуба у Кану. Његова будућа супруга се тада испречила између њих да би га заштитила.

Извор: Блиц жена

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Зивот, сви нису андјели

27.03.2015 20:12

Сведјани не пате од невиности и секс виде као дио зивота. Краљ је добар цовјек. Њему је довољно написати писмо које културно одбије тј. не мозе помоци медјутим ствари се десавају магицно. Ја им зелим све најбоље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

маленкост

28.03.2015 13:49

И ја бих радо оженио порно звијезду па нека прича ко шта хоће...

ОДГОВОРИТЕ