"Црна рука Србије" пријети новинарима

Након претњи путем друштвене мреже Фејсбук премијеру Александару Вучићу, извесни Горан Владе Керкез је данас на тој мрежи претње упутио овог пута и новинарима.

Србија 25.03.2015 | 18:50
"Црна рука Србије" пријети новинарима

Он је, наиме, данас написао да га је аустријска полиција обавестила да је против њега поднета кривична пријава, наводи и да му је речено ко је подносилац кривичне пријаве, те да сутра ујутро треба да оде на разговор у станицу полиције у делу Салцбурга у којем живи.

Раније данас Керкез је у поруци на Фејсбуку навео да је у току "тајни састанак" организације "Црна рука Србија", на којем ће бити донета одлука да се после ликвидације Вучића због сакривања истине о злочину против мира који су починиле западне тајне службе и њихове владе у бившој Југославији, изврши геноцид и над новинарима у Србији, јер "успешно годинама крију истину о овом злочину заједно са свим српским политичарима позиције и опозиције".

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је јуче да је Одељење за високотехнолошки криминал почело истрагу о претњама убиством упућеним премијеру Србије Александру Вучићу које је на друштвеним мрежама упутила такозвана организација "црна рука".

Коментари / 0

Оставите коментар