"Crna ruka Srbije" prijeti novinarima

Nakon pretnji putem društvene mreže Fejsbuk premijeru Aleksandaru Vučiću, izvesni Goran Vlade Kerkez je danas na toj mreži pretnje uputio ovog puta i novinarima.

Srbija 25.03.2015 | 18:50
"Crna ruka Srbije" prijeti novinarima

On je, naime, danas napisao da ga je austrijska policija obavestila da je protiv njega podneta krivična prijava, navodi i da mu je rečeno ko je podnosilac krivične prijave, te da sutra ujutro treba da ode na razgovor u stanicu policije u delu Salcburga u kojem živi.

Ranije danas Kerkez je u poruci na Fejsbuku naveo da je u toku "tajni sastanak" organizacije "Crna ruka Srbija", na kojem će biti doneta odluka da se posle likvidacije Vučića zbog sakrivanja istine o zločinu protiv mira koji su počinile zapadne tajne službe i njihove vlade u bivšoj Jugoslaviji, izvrši genocid i nad novinarima u Srbiji, jer "uspešno godinama kriju istinu o ovom zločinu zajedno sa svim srpskim političarima pozicije i opozicije".

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je juče da je Odeljenje za visokotehnološki kriminal počelo istragu o pretnjama ubistvom upućenim premijeru Srbije Aleksandru Vučiću koje je na društvenim mrežama uputila takozvana organizacija "crna ruka".

Komentari / 0

Ostavite komentar