Ивана Негатив доживјела два срчана удара

Бивша чланица групе Тап 011 прошле недеље примљена у Клинички центар, где јој је уграђен стент због озбиљних проблема са срцем.

Србија 25.03.2015 | 10:05
Ивана Негатив доживјела два срчана удара

Ивана Петерс недавно је завршила на Клиници за кардиоваскуларне болести Клиничког центра у Београду због озбиљних проблема са срцем!

Како сазнајемо, њено стање је сада стабилно и певачица рок састава „Негатив“ успешно се опоравља након што јој је уграђен стент. Ивана се, наиме, јавила доктору кад је осетила притисак и бол у грудима, а након прегледа установљено је да је имала два инфаркта.

Све се брзо одиграло

- Ивана се јавила лекару кад је осетила гушење у пределу грудног коша. Након прегледа је установљено да је преживела два срчана удара, због чега је хитно пребачена на Клинику за кардиоваскуларне болести. Тамо је оперисана и уграђен јој је стент. Све се одиграло муњевитом брзином, а она фактички није ни била свесна у колико је критичном стању - открива извор близак Петерсовој и додаје:

- Она се већ дан након операције осећала боље, а крајем прошле недеље пуштена је на кућно лечење.

Ивана је због петогодишње ћерке Саре, како тврде упућени, била упорна да се што пре опорави и врати кући како би своју мезимицу поштедела брига.

Контактирали смо с Петерсовом, која је потврдила наша сазнања.

Добро прошла

- Сад је све у реду. Хвала што бринете за мене. Не бих даље коментарисала своје здравствено стање - рекла је Ивана за Курир.

Певачици у наредном периоду предстоје редовне контроле, али и терапија, коју су јој лекари прописали како би се у потпуности опоравила после операције.

Подсећања ради, Ивана је пре порођаја имала компликовану операцију цисте на јајнику. Због тога није могла да остане у другом стању природним путем, па је затруднела захваљујући вантелесној оплодњи.

Извор: Курир

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

среча

25.03.2015 11:50

Сретно Ивана

ОДГОВОРИТЕ