Ivana Negativ doživjela dva srčana udara

Bivša članica grupe Tap 011 prošle nedelje primljena u Klinički centar, gde joj je ugrađen stent zbog ozbiljnih problema sa srcem.

Srbija 25.03.2015 | 10:05
Ivana Negativ doživjela dva srčana udara

Ivana Peters nedavno je završila na Klinici za kardiovaskularne bolesti Kliničkog centra u Beogradu zbog ozbiljnih problema sa srcem!

Kako saznajemo, njeno stanje je sada stabilno i pevačica rok sastava „Negativ“ uspešno se oporavlja nakon što joj je ugrađen stent. Ivana se, naime, javila doktoru kad je osetila pritisak i bol u grudima, a nakon pregleda ustanovljeno je da je imala dva infarkta.

Sve se brzo odigralo

- Ivana se javila lekaru kad je osetila gušenje u predelu grudnog koša. Nakon pregleda je ustanovljeno da je preživela dva srčana udara, zbog čega je hitno prebačena na Kliniku za kardiovaskularne bolesti. Tamo je operisana i ugrađen joj je stent. Sve se odigralo munjevitom brzinom, a ona faktički nije ni bila svesna u koliko je kritičnom stanju - otkriva izvor blizak Petersovoj i dodaje:

- Ona se već dan nakon operacije osećala bolje, a krajem prošle nedelje puštena je na kućno lečenje.

Ivana je zbog petogodišnje ćerke Sare, kako tvrde upućeni, bila uporna da se što pre oporavi i vrati kući kako bi svoju mezimicu poštedela briga.

Kontaktirali smo s Petersovom, koja je potvrdila naša saznanja.

Dobro prošla

- Sad je sve u redu. Hvala što brinete za mene. Ne bih dalje komentarisala svoje zdravstveno stanje - rekla je Ivana za Kurir.

Pevačici u narednom periodu predstoje redovne kontrole, ali i terapija, koju su joj lekari propisali kako bi se u potpunosti oporavila posle operacije.

Podsećanja radi, Ivana je pre porođaja imala komplikovanu operaciju ciste na jajniku. Zbog toga nije mogla da ostane u drugom stanju prirodnim putem, pa je zatrudnela zahvaljujući vantelesnoj oplodnji.

Izvor: Kurir

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

sreča

25.03.2015 11:50

Sretno Ivana

ODGOVORITE