Шта највише тражимо на Гооглу у овој години?

Тек су скоро прошла три месеца текуће године, али је упечатљиви пораст „гуглања“ једне области. Погледајте о чему се ради..

Информационе технологије 23.03.2015 | 21:45
Шта највише тражимо на Гооглу у овој години?

Јануар је месец када често тужно стојимо испред огледа и незадовољно гледамо сувишне килограме које смо набацили током празника. Према истраживањима Гоогла, за само ова три месеца ове године је било 40 процената више претраживања о исхрани и теретани него у ово време пре годину дана.

Оно што је још интересатније је да динамика претраживања је далеко надмашила целу прошлу деценију. У 2005. години, претраживање о исхрани је надмашило заинтересоване о теретани са односом од 2 према 1. Међутим, током протекле деценије, не само да се целокупни број претраживања удвостручио, већ је за 20 процената упечатљивији пораст интересовања за информације о теретани, занемарујући исхрану. Чини се да људи у 2015. години желе да буду набилдовани,а не мршави.

Информације о здрављу су потпуно занемаране током ове године. Празнични мамурлук није био довољно забрињавајући за вас, па је само 850 људи на подручју Велике Британије тражило савете о уклањању нежељених ефеката мамурлука. Такође, рецепти и прављење различитих сокова и шејкова нису више на вашој листи приоритета, па је ова тема занимала само 15000 људи током ова три месеца 2015. године.

Извор: Б 92

Коментари / 0

Оставите коментар