Дуле се опет жалио на судије!

Тренер Партизана Душко Вујошевић оценио је да је неуиграност довела до осцилација у игри његових кошаркаша у поразу од Будућности.

Кошарка 23.03.2015 | 17:20
Дуле се опет жалио на судије!

‘Црно-бели’ су поражени са 85:79 у “Морачи” у оквиру последњег кола АБА лиге и тако су освојили четврто место на табели, па их у полуфиналу чека сусрет са Црвеном звездом.

Вујошевић је такође Подгоричанима пожелео нови сусрет у плеј-офу, али се и осврнуо на судијски критеријум у самој завршници.

“Честитам Будућности на победи. Увек су били озбиљан клуб. Честитам и тренеру (Игору) Јововићу на одличном резултату. Недовољна уиграност тима, која произилази из скорог доласка плејмејкера је изазвала осцилације у игри, пошто смо два пута противнику дозвољавали серије, од 8:0 и 13:0”, рекао је Вујошевић.

Будућност је славила са 85:79, а Партизан је три минута пре краја водио са 79:72.

“Судија апсолутно није имао исте критеријуме у завршници. Без обзира на то, желим Будућности да се пласира у финале плеј-офа и волео бих да се ту поново нађемо. Желим им успешан наставак такмичења”, рекао је Вујошевић.

Јововић је био презадовољан, а захваљујући за честитку је рекао да је Вујошевић велико тренерско име светске кошарке.

“Јако ми је драго да смо у Подгорици успели да направимо прави кошаркашки амбијент. Пуно нам је срце. Меч је био врло захтеван и исцрпљујући за оба тима. Кључни моменат био је што се нисмо предали на минус седам, а после нас је мало срећа погледала за ону тројку (Џеј-Ар) Рејнолдса који је преломио утакмицу”, рекао је Јововић.

Коментари / 0

Оставите коментар