Како натјерати партнера да смрша?

Преваром се служе углавном жене и то тако што кувају здравије и немасније оброке, кришом убацују у храну таблете за мршављење....

Здравље 22.03.2015 | 08:52
Како натјерати партнера да смрша?

ДА ли сте на дијети, а да то и не знате? Ако сте у браку, велика је вероватноћа да јесте. Недавна студија показала је да је четири од десет Британаца било на специјалном режиму исхране иако то није знало. На нежељену дијету ставили су их њихови супружници незадовољни изгледом вољене особе.

Преваром се служе углавном жене и то тако што кувају здравије и немасније оброке, кришом убацују у храну таблете за мршављење и предлажу заједничке шетње и одлазак у теретану. Најупорније супруге се не устручавају да пресипају обрано млеко у паковање пуномасног, а "лајт" мајонез у теглицу маснијег. И док муж ужива у омиљеној храни, ни не слути да му је подваљено. Неке даме се служе чак и сексом, али не из задовољства, већ као начином да натерају партнера да вежба.

Ни мушкарци нису наивни. Већина истиче да не жели да увреди партнерку предлогом да крене на дијету, јер знају да су жене осетљиве када је изглед у питању. Ипак, служе се разним лукавствима... Купују намерно мање бројеве одеће, гледају и коментаришу згодне цице на улици и интернету, чак се не либе ни да пред супругом деле комплименте њеним пријатељицама и рођакама.

Извор: Новости

Коментари / 0

Оставите коментар