Kako natjerati partnera da smrša?

Prevarom se služe uglavnom žene i to tako što kuvaju zdravije i nemasnije obroke, krišom ubacuju u hranu tablete za mršavljenje....

Zdravlje 22.03.2015 | 08:52
Kako natjerati partnera da smrša?

DA li ste na dijeti, a da to i ne znate? Ako ste u braku, velika je verovatnoća da jeste. Nedavna studija pokazala je da je četiri od deset Britanaca bilo na specijalnom režimu ishrane iako to nije znalo. Na neželjenu dijetu stavili su ih njihovi supružnici nezadovoljni izgledom voljene osobe.

Prevarom se služe uglavnom žene i to tako što kuvaju zdravije i nemasnije obroke, krišom ubacuju u hranu tablete za mršavljenje i predlažu zajedničke šetnje i odlazak u teretanu. Najupornije supruge se ne ustručavaju da presipaju obrano mleko u pakovanje punomasnog, a "lajt" majonez u teglicu masnijeg. I dok muž uživa u omiljenoj hrani, ni ne sluti da mu je podvaljeno. Neke dame se služe čak i seksom, ali ne iz zadovoljstva, već kao načinom da nateraju partnera da vežba.

Ni muškarci nisu naivni. Većina ističe da ne želi da uvredi partnerku predlogom da krene na dijetu, jer znaju da su žene osetljive kada je izgled u pitanju. Ipak, služe se raznim lukavstvima... Kupuju namerno manje brojeve odeće, gledaju i komentarišu zgodne cice na ulici i internetu, čak se ne libe ni da pred suprugom dele komplimente njenim prijateljicama i rođakama.

Izvor: Novosti

Komentari / 0

Ostavite komentar