Гледала сам Берлусконија док има секс са Руби!

Свега неколико дана пошто је са олакшањем дочекао одбацивање оптужби за секс скандал, бивши италијански премијер Силвио Берлускони (78) могао би поново да се нађе на оптуженичкој клупи.

Забава 21.03.2015 | 10:11
Гледала сам Берлусконија док има секс са Руби!

Наиме, медијски могул и некада први човек Италије нашао се на удару једне од својих бивших "пријатељица", манекенке Мартишел Поланко, која је почела да сарађује са државним тужиоцем и одмах му дала праву "бомбу" од информације: "
Гледала сам Силвиа Берлусконија док је имао сексуални однос са малолетном проститутком Руби. Два пута".

И више него довољан разлог да се ноћна мора за времешног државника и плејбоја настави.

Поланкова је била једна од бројних лепотица које су продефиловале кроз Берлусконијеву вилу, учествоваћи на раскалашним Бунга бунга журкама. Такође, она је 2011. била међу девојкама које су се пред судом правиле неуке, сведочећи да никада није присуствовала спорним забавама, те да нема представу ни како оне изгледају.

Мартишел је драстично променила мишљење, а самим тим и сведочење, јер жели да се истина сазна, пре свега због мира своје породице, ћерке и супруга који је професионални кошаркаш.

Заносна Доминиканка је у изјави за британске медије потврдила да је два пута била сведок сексуалног односа који је бивши премијер имао са тада малолетном проститутком Каримом ел Маруг, познатијом као Руби.

Као да то није довољно, у изјави коју је дала медијима рекла је да је пре првобитног сведочења била код Берлусконија како би добила тачне инструкције о томе шта треба да прича на суду. Чак тврди да је дан раније добила папир на којем се налазила листа питања које ће јој тужилаштво поставити.

У замену за своју верност, добила је позамашну новчану суму и луксузан апартман од Берлусконија.

Поланкову је са Берлусконијем упознао Ђанпаоло Тарантини, "Силвијев лични макро", како га је описала.

- Ђанпаоло се забављао са мојом пријатељицом. Једног дана ми је послао поруку да жели да се види са мном. Позвао ме је у Берлусконијеву вилу, и тако је све почело - прича Мартишел, и додаје да је бунга бунга журкама присуствовала три пута недељно, сваке недеље.

Ипак, Мартишел има и лепе речи за харизматичног политичара.

- Увек је певао, нарочито песме Френка Синатре. Увек је некако...срећан. То је лепо. Када сам пожелела да снимим песму, замолила сам га да ми помогне. Само је рекао: "Наравно, шта год треба". И испунио је обећање. Увек их је испуњавао - каже Доминиканка.

Према њеним речима, Берлускони би "лудовао до 2-3 ујутру, а онда одабрао неколико девојака са којима ће да спава".

- Човек је спавао свега пар сати. Годинама. Једном сам га упитала да ли је надчовек, на шта ми је с осмехом одговорио: "Јесам. Ја сам ђаво" - завршила је Поланкова.

Да ли ће сведочење Мартишел Поланко помутити планове Силвија Берлусконија за повратак на политичку сцену Италије, не знамо. Оно што је сигурно јесте да ће шармантни политичар добити још једну главобољу коју за коју ће морати да пронађе лек. Судећи по претходним ситуацијама у којима се нашао, не би чудило да и овога пута пронађе излаз из наизглед безизлазне ситуације.

"Девојке на бунга бунга журкама носиле маске са ликом Барака Обаме"
Поланкова је навела још једну, слободно можемо рећи и комичну ситуацију.
- Берлускони је неретко девојкама са којима је спавао стављао маску са ликом председника САД Барака Обаме, али и других државника и државница - рекла је Маристел.

Извор: Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар