Gledala sam Berluskonija dok ima seks sa Rubi!

Svega nekoliko dana pošto je sa olakšanjem dočekao odbacivanje optužbi za seks skandal, bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni (78) mogao bi ponovo da se nađe na optuženičkoj klupi.

Zabava 21.03.2015 | 10:11
Gledala sam Berluskonija dok ima seks sa Rubi!

Naime, medijski mogul i nekada prvi čovek Italije našao se na udaru jedne od svojih bivših "prijateljica", manekenke Martišel Polanko, koja je počela da sarađuje sa državnim tužiocem i odmah mu dala pravu "bombu" od informacije: "
Gledala sam Silvia Berluskonija dok je imao seksualni odnos sa maloletnom prostitutkom Rubi. Dva puta".

I više nego dovoljan razlog da se noćna mora za vremešnog državnika i plejboja nastavi.

Polankova je bila jedna od brojnih lepotica koje su prodefilovale kroz Berluskonijevu vilu, učestvovaći na raskalašnim Bunga bunga žurkama. Takođe, ona je 2011. bila među devojkama koje su se pred sudom pravile neuke, svedočeći da nikada nije prisustvovala spornim zabavama, te da nema predstavu ni kako one izgledaju.

Martišel je drastično promenila mišljenje, a samim tim i svedočenje, jer želi da se istina sazna, pre svega zbog mira svoje porodice, ćerke i supruga koji je profesionalni košarkaš.

Zanosna Dominikanka je u izjavi za britanske medije potvrdila da je dva puta bila svedok seksualnog odnosa koji je bivši premijer imao sa tada maloletnom prostitutkom Karimom el Marug, poznatijom kao Rubi.

Kao da to nije dovoljno, u izjavi koju je dala medijima rekla je da je pre prvobitnog svedočenja bila kod Berluskonija kako bi dobila tačne instrukcije o tome šta treba da priča na sudu. Čak tvrdi da je dan ranije dobila papir na kojem se nalazila lista pitanja koje će joj tužilaštvo postaviti.

U zamenu za svoju vernost, dobila je pozamašnu novčanu sumu i luksuzan apartman od Berluskonija.

Polankovu je sa Berluskonijem upoznao Đanpaolo Tarantini, "Silvijev lični makro", kako ga je opisala.

- Đanpaolo se zabavljao sa mojom prijateljicom. Jednog dana mi je poslao poruku da želi da se vidi sa mnom. Pozvao me je u Berluskonijevu vilu, i tako je sve počelo - priča Martišel, i dodaje da je bunga bunga žurkama prisustvovala tri puta nedeljno, svake nedelje.

Ipak, Martišel ima i lepe reči za harizmatičnog političara.

- Uvek je pevao, naročito pesme Frenka Sinatre. Uvek je nekako...srećan. To je lepo. Kada sam poželela da snimim pesmu, zamolila sam ga da mi pomogne. Samo je rekao: "Naravno, šta god treba". I ispunio je obećanje. Uvek ih je ispunjavao - kaže Dominikanka.

Prema njenim rečima, Berluskoni bi "ludovao do 2-3 ujutru, a onda odabrao nekoliko devojaka sa kojima će da spava".

- Čovek je spavao svega par sati. Godinama. Jednom sam ga upitala da li je nadčovek, na šta mi je s osmehom odgovorio: "Jesam. Ja sam đavo" - završila je Polankova.

Da li će svedočenje Martišel Polanko pomutiti planove Silvija Berluskonija za povratak na političku scenu Italije, ne znamo. Ono što je sigurno jeste da će šarmantni političar dobiti još jednu glavobolju koju za koju će morati da pronađe lek. Sudeći po prethodnim situacijama u kojima se našao, ne bi čudilo da i ovoga puta pronađe izlaz iz naizgled bezizlazne situacije.

"Devojke na bunga bunga žurkama nosile maske sa likom Baraka Obame"
Polankova je navela još jednu, slobodno možemo reći i komičnu situaciju.
- Berluskoni je neretko devojkama sa kojima je spavao stavljao masku sa likom predsednika SAD Baraka Obame, ali i drugih državnika i državnica - rekla je Maristel.

Izvor: Blic

Komentari / 0

Ostavite komentar