Бил Клинтон би да буде прва дама САД

Амерички веб-сајт БиллфорФирстЛадy2016.цом лансирао је необичну кампању у којој позива људе да подрже идеју да Бил Клинтон постане будућа "прва дама" САД.

Свијет 20.03.2015 | 21:14
Бил Клинтон би да буде прва дама САД

Према писању "Њујорк поста", творци сајта, који се залажу за кандидатуру бивше америчке државне секретарке Хилари Клинтон на председничким изборима 2016, објавили су фотографије и видео-снимке на којима је некадашњи станар Беле куће приказан на штиклама, у црвеној хаљини са бисерном огрлицом.

"Говорили су да Хилари носи панталоне. Сада ја носим хаљину", каже Клинтонов лик у видео-снимку, чији је циљ да се подстакне потписивање петиције у корист кандидатуре Хилари Клинтон.

Бивши амерички председник недавно се на телевизији нашалио на идеју да би ускоро могао да постане "прва дама", односно "Фирст Ман" (први мушкарац) будуће председнице.

"Могли би исто тако да ме зову Адам", казао је кроз смех Клинтон, који је провео два мандата у Белој кући, од 1993. до 2001.

 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ТС мале то фемале

21.03.2015 21:45

То је лицна ствар. Упознала сам мускарце који су веце зене од мене. Тако да ако господин Клинтон као транссексуалац зели бити Предсједник једне дрзаве која је на то мјесто бирала цак и једног сизофреницара који је говорио с Богом и од Њега добијао наредјења. Онда један хомосексуалац ције партнере купе у врецама уз благослов ФБИ, засто не ово.

ОДГОВОРИТЕ