Bil Klinton bi da bude prva dama SAD

Američki veb-sajt BillforFirstLady2016.com lansirao je neobičnu kampanju u kojoj poziva ljude da podrže ideju da Bil Klinton postane buduća "prva dama" SAD.

Svijet 20.03.2015 | 21:14
Bil Klinton bi da bude prva dama SAD

Prema pisanju "Njujork posta", tvorci sajta, koji se zalažu za kandidaturu bivše američke državne sekretarke Hilari Klinton na predsedničkim izborima 2016, objavili su fotografije i video-snimke na kojima je nekadašnji stanar Bele kuće prikazan na štiklama, u crvenoj haljini sa bisernom ogrlicom.

"Govorili su da Hilari nosi pantalone. Sada ja nosim haljinu", kaže Klintonov lik u video-snimku, čiji je cilj da se podstakne potpisivanje peticije u korist kandidature Hilari Klinton.

Bivši američki predsednik nedavno se na televiziji našalio na ideju da bi uskoro mogao da postane "prva dama", odnosno "First Man" (prvi muškarac) buduće predsednice.

"Mogli bi isto tako da me zovu Adam", kazao je kroz smeh Klinton, koji je proveo dva mandata u Beloj kući, od 1993. do 2001.

 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

TS male to female

21.03.2015 21:45

To je licna stvar. Upoznala sam muskarce koji su vece zene od mene. Tako da ako gospodin Klinton kao transseksualac zeli biti Predsjednik jedne drzave koja je na to mjesto birala cak i jednog sizofrenicara koji je govorio s Bogom i od Njega dobijao naredjenja. Onda jedan homoseksualac cije partnere kupe u vrecama uz blagoslov FBI, zasto ne ovo.

ODGOVORITE