Наташа Беквалац учи да пјева

Наташа Беквалац је тражила помоћ школоване музичарке да би на новом албуму дала вокални максимум.

Забава 20.03.2015 | 06:58
Наташа Беквалац учи да пјева

Поп певачица Наташа Беквалац редовно узима часове певања, јер сваку песму за нови албум снима под патронатом професора певања. Будући да ће експериментисати са новим звуком, њена колегиница Лејла Хот, која је завршила музичку академију, помаже јој да што боље изведе одређене делове песама.

- Она је супер. Нема ни трунке сујете, прихвата савете како би њена нова музичка прича била што боља. Сарадњу смо започели када сам певала пратеће вокале за њену последњу нумеру „Под водом дишем“. Нас неколико је саветује како да што боље отпева песме на новом албуму - каже Лејла за „Блиц“.

Наташа последњих неколико месеци вредно припрема дупли албум, чији се излазак очекује у мају. Тако је и јучерашњи дан провела у студију, због чега је била недоступна за коментар. Будући да је перфекциониста, жели да сваки детаљ буде савршен па је, поред Лејле, окупила врхунски тим стручњака, у коме су и Марина Туцаковић и Дамир Хандановић. Како сазнајемо, Марина је написала текст за баладу „Хиљаду нула“, која говори о односу певачице и њене ћерке Хане.

Због новог ЦД-а Ната свакодневно вежба у теретани и припрема драстичну промену изгледа. Тим креатора ради на новим костимима, а Наташина сестра Кристина, која је иначе дизајнер, надгледа припреме.

Извор: Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар