Буџет старлета 5 000 евра мјесечно

Учествују у ријалитијама, појављују се у спотовима, играју у клубовима али се друже и од дружења с богатим бизнисменима.

Забава 17.03.2015 | 12:16
Буџет старлета 5 000 евра мјесечно

Старлете се у Србији могу поделити у три групе - оне које учествују у ријалитијима, на девојке које се доводе у везу са проституцијом и оне које тврде да су певачице иако њихове песме нико није чуо.

Најпознатије међу њима зараде и до 5.000 евра и то од хонорала у ријалитијима, појављивањем у спотовима, игрању у клубовима али и од дружења са богатим бизнисменима. €

Хонорар једне старлете:

* 1.000 евра недељно је највећи хонорар који су добојале у ријалитију.
* 700 евра зарадиле би за глуму у спотовима.
*200-700 евра добијале само да би се појавиле у ноћним клубовима.

Хапшене због проституције
Старлета Тијана Ђуричић и Милица Живадоновић Мими Оро доводене су у везу са елитном проституцијом у којем су, наводно и неке певачице, водитељке...
Тијана, познатија као силиконска краљица, прошле године је пред прекршајним судом осуђена на бављење проституцијом. Прекршајну казну је платила 40.000 динара.

Мими Оро, која учествује у ријалити програму Парови, прошле године је хапшена због проституције. С њом је трада ухапшено седам девојака, које су осумњичене за проституцију. Мими Оро је снимила и спот Трон, који је на Јутјубу забрањен за млађе од 18 година.

Живе у ријалитију
Сораја Вучелић је учествовала у два серијала Великог брата и имала је одличан хонорар. "Имала сам Одличан хонорар. Појавила сам се у неколико спототв, радила сам кампање за купаће костиме", објашњава Сораја, док је њена хрватдска колегиница Ава Карабатић била звезда три ријалитија и истиче д анема ништа лоше у ономе што ради.
Станији Добројевић се исплатило учешће у два ријелитија.
"Сваког викенда гостијем у неком клубу и за то појављивање 200 и 700 евра. За појављивање у спотовима добијем и 700 евра", открила је Станија.

Оне би да буду певачиц

Сандра Валтеровић, познатија као Секси Сандра, тврди да је певачица. Иако је на јавној сцени већ осам година, већина не зан ниједну њену песму. Ипак, многи знају да има тетоважу на задњици и да је ставила силиконске груди са 18 година.

Маца Дискреција, босанска старлета која учествује у ријалитију Парови, такође жели да буде певачица, међутим, уместо песама, сазнали смо какав секс волим какви су политичари у кревету и да је заборавила вибратор код куће.

И Атина Ферари, која такође учествује у Парпвима, непрестано говори о својо тарифи и о томе како за сат времена заради и до 500 евра.

Појам старлета потиче од италијанске речи старлетта што значи звездица. У свету се под тим именом подразумева позоришна или филмска глумица која игра споредне улоге. Углавном је то млада звезда у успону. Међутим, на Балкану, према мишљењу многих, старлете су спонзоруше које се у јавности представљају као модели, певачице, играчице, а некима је то параван за баљењем најстаријим занатом на свету.

Извор: Курир

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ј

17.03.2015 12:57

Проституција !

ОДГОВОРИТЕ
Name

007

17.03.2015 20:23

Озваничите проституцију да и држава има користи.

ОДГОВОРИТЕ